• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Uvijek je teško igrati protiv Borca!" Zlatni "orlić" u dresu Mure: Znam o kakvoj se ekipi radi!

Autor Dragan Šutvić

Fudbalski put je Stanišu Mandića, ex-mladog reprezentativca Srbije a sada seniorskog Crne Gore, odveo u tabor aktuelnog šampiona Slovenije

 borac mura bled staniša mandić Izvor: FK Borac

Fudbaleri Borca savladali su sinoć Muru, šampiona Slovenije, rezultatom 1:0 u prvoj od dvije provjere na pripremama na Bledu.

Igrači u crveno-plavim dresovima dominirali su većim dijelom meča, te osim pogotka propustili da realizuju još nekoliko stopostotnih prilika, tako da navijače može da raduje partija protiv tima čiji je dio, između ostalog, i zlatni "orlić" Staniša Mandić.

Možda će vas zanimati

Krilni napadač rođen 1995. godine u Herceg Novom osvojio je, sa reprezentacijom Srbije do 20 godine, titulu prvaka svijeta na Novom Zeland 2015. godine, a potom odlučio da srpski dres zamijeni crnogorskim i zaigra za "đetiće".

Član Mure je od januara 2020. godine, a prošle sezone se našao šest puta u sastavu, uz tri pogotka.

"Generalno, nikad nije lijepo kad se izgubi utakmica. Pripreme su u toku, neki su umorni, neki nisu, ali to opet nije opravdanje da odigramo takvu utakmicu. Mislim da nismo bili na nivou koji je potreban i da možemo i moramo dosta bolje, ali sve je to normalno, pripreme su i nastojaćemo da što bolje odigramo predstojeće mečeve i pripremimo se za sljedeće prvenstvo i evropske okršaje", rekao je nekadašnji igrač Čukaričkog i norveškog Sogndala, ali i Zrinjskog, čiji dres je nosio od februara do decembra 2019. godine, tako da je imao priliku da se upozna sa kvalitetima kojima raspolaže banjalučki klub.

"Borac je dobra ekipa, znam o kakvoj se ekipi radi još iz perioda kad sam igrao za Mostarce. Uvijek je teško igrati protiv njih. Znam dosta momaka, imali su dobre karijere, dobro igraju sada i želim im svu sreću u nastavku", poručio je Mandić.

Njega i saigrače, baš kao i fudbalere Borca, u prvoj polovini jula očekuje dvomeč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Mura će na startu odmjeriti snage sa Škendijom, najboljim timom Sjeverne Makedonije u prošloj sezoni.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC