• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Desni bek Kluža Mateo Sušić: Borac je ozbiljan tim, moramo biti maksimalno fokusirani!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine i defanzivac Kluža složio se da je rumunski tim favorit protiv Borca iz Banjaluke na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i naglasio da su Banjalučani opasan protivnik.

 mateo sušić, kluž: fkborac je ozbiljan tim, moramo biti maksimalno fokusirani! Izvor: FS BiH, nfsbih.ba

Desni bek Kluža, koji je u karijeri nastupao za Brotnjo iz Čitluka i mostarski Zrinjski, zaigraće protiv banjalučkog Borca u utorak u prvom kolu kvalifikacija za elitno takmičenje Evrope.

Možda će vas zanimati

Sušić je u razgovoru za "SC Sport" istakao da je Kluž favorit za prolaz i dodao da Rumuni moraju biti oprezni protiv Banjalučana.

"Dosta pratim m:tel Premijer ligu Bosne i Hercegovine, dosta sam gledao i utakmica Borca, pogotovo u drugom dijelu sezone. Naročito mi je u pamćenju ostala utakmica sa Veležom. Lično ih dobro poznajem, sa (Goranom) Zakarićem sam dijelio i svlačionicu dok smo bili u reprezentaciji, a i igrao je ovdje u Krajovi. Što se tiče meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jasno je da smo mi favoriti, ne bježimo od te uloge. Međutim, mi smo u Evropi pobjeđivali i ekipe koje su dosta bolje od nas na papiru, zato smo oprezni da se nama nešto slično ne bi dogodilo. Čeka nas teška utakmica, Borac je ozbiljan tim. Moramo biti maksimalno fokusirani", rekao je Sušić sarajevskom portalu.

Nedavno se Sušiću u Klužu pridružio još jedan fudbaler iz BiH - Daniel Gragovac, koji je u prvaka Rumunije stigao iz Astre Đurđu.

"U svakom slučaju, vjerujem da će predstavljati pojačanje. Odigrao je dvije vrhunske sezone u Astri, bio na meti još nekih klubova ovdje. Što se mene lično tiče, mogu reći da je uvijek dobro imati uz sebe u klubu nekoga s naših prostora, za druženje i izvan fudbala, popričati na našem jeziku", dodao je defanzivac rumunskog Kluža.

Meč između Kluža i Borca igra se u utorak od 19.00 na stadionu "Dr Konstantin Radulesku", a sudiće ga Holanđanin Johem Kampujs. Revanš je za sedmicu dana na banjalučkom Gradskom stadionu, a pobjednik dvomeča će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz dvoboja između luksemburške Fole Eš i Linkoln Red Impsa iz Gibraltara.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC