• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lakić i Moraitis složni: Borac će u Rumuniji dati svoj maksimum!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Golman i napadač Borca uvjereni da Banjalučani mogu ostvariti povoljan rezultat u Klužu na startu kvalifikacija za Ligu šampiona.

 kluž - borac, izjava nikola lakić, panajotis moraitis Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Zbog povrede Bojana Pavlovića, mrežu Borca će u Rumuniji braniti Nikola Lakić, koji je u prethodnoj polusezoni m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, bio jedan od važnijih šrafova u pohodu na drugu titulu u klupskoj istoriji.

Možda će vas zanimati

Iako je nesporno rumunski klub favorit, Lakić je istakao da u crveno-plavima vlada odlična atmosfera i da će svi 100 posto kako bi ostvarili povoljan rezultat pred revanš na Gradskom stadionu.

"Idemo da se nadigravamo, da ostavimo što bolji utisak kako bi za revanš imali što povoljniji rezultat. Motiva naravno ne nedostaje, ko god bude igrao daće maksimum kako bi ostvarili što bolji ishod. Atmosfera u ekipi je odlična i nadamo se najboljem", izjavio je golman Banjalučana.

Osim težnje da se sačuva vlastita, navijači Borca priželjkuju i poneku loptu u mreži Kluža, a za to bi večeras od 19.00 časova (TV Arena sport) mogao da bude zadužen grčki napadač Panajotis Moraitis.

"Kluž ima odličnu ekipu, koja je iskusna u evropskim takmičenjima, a što se nas tiče, na nama je da damo sve što možemo kako bismo ostvarili dobar rezultat pred revanš naredne sedmice u Banjaluci. Naši najbolji igrači su u formi i nadamo se da će odigrati dobru utakmicu", rekao je Grk.

Meč između Kluža i Borca igra se u utorak od 19.00 uz direktan prenos na TV Arena sport, a sudiće ga Holanđanin Johem Kampujs. Revanš je za sedmicu dana na banjalučkom Gradskom stadionu, a pobjednik dvomeča će u narednoj rundi igrati protiv boljeg iz dvoboja između luksemburške Fole Eš i Linkoln Red Impsa iz Gibraltara.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Samo da ne prime 5 komada

EVROPA JE PRAVO MJERILO

Koliko je dovedeno ozbiljnih pojačanja za Evropu?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC