• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dragovića sam doveo prije 3-4 mjeseca!" Terzić govorio o situaciji u klubu: Niko ne odlazi, svi misle o Ligi šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Generalni direktor crveno-bijelih gostovao je na TV Arena sport pred meč srpskog šampiona i Šturma, što je posljednja provjera pred sezonu.

 zvezdan-terzic-crvena-zvezda-gostovanje-arenasport Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je praktično završila prelazni rok, a jedina dilema je u kom će se trenutku klubu priključiti napadač Ohi iz Moldea. Otkrio je Zvezdan Terzić u studiju Arenasport, pred meč protiv Šturma, da postoji opcija za dolazak sjajnog napadača i prije trećeg kola!

Nije samo to bila tema. pričao je generalni direktor crveno-bijelih govorio i o dešavanjima u srpskom fudbalu, ''pomirenju'' sa Partizanom, protivnicima u Evropi i timu koji na raspolaganju već sada ima Dejan Stanković.

Možda će vas zanimati

Za sada, niko ne može da ode iz kluba, svi moraju da misle samo o jednom - prolazu kroz drugo kolo kvalifikacija!

''Ne možemo nikad da tvrdimo da je prelazni rok gotov. Vidjećemo šta će se dešavati. Tim je kompletiran, ostaje pitanje samo oko Ohija. Ukoliko ne odigra prvu utakmicu za Molde u Ligi Konferencija, postoji mogućnost da dođe za treće kolo. Ne želim da pričam o odlascima, fokusirani smo na pripreme za drugu rundu kvalifikacija. Ko god da bude protivnik, to je težak rival. Rekao sam igračima, o odlascima se ne razmišlja. Svi moraju da budu fokusirani. Ne postoji konkretna ponuda, da je stigao 'papir', samo interesovanje za igrače Zvezde'', rekao je generalni direktor crveno-bijelih.

Koliko je rival težak, Zvezda se uvjerila sinoć dok je gledala meč prvog kola kvalifikacija.

''Gledali smo sinoć prenos utakmice. Mislim da je Makabi za nijansu bolja i kvalitetnija ekipa, međutim njima je to prva utakmica i kasno su počeli pripreme. Kairat ima drugačiji kalendar, u top su formi i mogu da istrče 90 minuta. Biće interesantan revanš, gol u gostima više ne znači ništa'', zaključio je Terzić.

Različiti problemi se javljaju ispred Crvene zvezde...

''Problema ima i sa jednima i sa drugima. U Izraelu je velika vlažnost vazduha i visoka temperatura, a Kazahstan je daleko, problem pravi dug put i vremenske zone...''

Crvena zvezda je završila posao sa gotovo svim pojačanjima ovog ljeta, a to nije bilo nimalo lako. Otkriva Terzić kako je izgledao prelazni rok, posebno dolazak Dionija.

''Jako je teško ovako rano dovesti kvalitetnog igrača. Svi čekaju neku bolju priliku. Mi ne možemo da pariramo nekim posebnim uslovima, da ga privolimo ovako rano da dođe. Pratili smo veliki broj igrača, Dioni je bio jedan od favorita. Na sreću, ubijedili smo ga, iako je igračima iz Top5 liga nepoznanica dolazak u Srbiju'', iskren je generalni direktor.

Izvor: Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

Za razliku od francuskog napadača, štoper reprezentacije Austrije stigao je veoma lako. Dogovor je postignut davno, a i Krstičić je silno želio nazad u Zvezdu!

''Ja sam se sa Dragovićem dogovorio još prije tri ili četiri mjeseca. Na finale Kupa Srbije je došao da to stavimo na papir. Krstičić je pokazao želju da dođe i ljubav prema Crvenoj zvezdi. Išao sam u Atinu da obavim razgovore umjesto njega. Imali smo impresivan tim i prije ovih pojačanja, a sada smo još jači, Stanković je godinu dana iskusniji...'', zaključuje Terzić, koji kao da najavljuje nove evropske uspjehe!

Posebne pohvale od operativca Crvene zvezde dobio je Veljko Nikolić, koji je poređen sa velikim fudbalskim imenima!

''Veljko Nikolić je izborio mjesto u startnih 11 iako više nije bonus. On može da bude kao Luka Modrić ili Andrea Pirlo, toliko je dobar igrač. Srbija i Zvezda dugo nisu imale takvog igrača''.

Izvor: MN PRESS

O glasinama za Đanluiđija Bufona opet je bilo riječi... ''Nešto'' je postojalo, ali to nisu pregovori niti zvanična ponuda!

''Mi imamo Borjana koji je nevjerovatan igrač i čovjek. Popović je blago kluba i čovjek koji može da brani u Evropi, on ima nesreću da je tu Borjan. Gordić može da bude i bonus... Imamo Vasiljevića, golmana na pozajmicama. Zvanično nije bilo kontakta, ali nam prija da se piše kako bi Zvezda mogla da privuče veličinu poput Bufona.''

Kao jedan od igrača koji su tokom priprema u Austriji ostavili najbolji utisak istakao se Nikola Krstović. Sada je, možda, stigao i do mjesta startera!

''Niko ne razmišlja o odlasku Krstovića na pozajmicu. Odradio je dobre pripreme, postigao je golove, mogao bi da bude starter u prvenstvu kao jedan od bonus igrača'', stav je crveno-bijelih.

Što se tiče prvog kola Superlige, narednog petka protiv Vojvodine, generalni direktor Crvene zvezde očekuje bar 20.000 ljudi!

''Ja stvarno očekujem veliki broj navijača na premijeri, 20-25 hiljada. Narod se uželio, doveli smo dobre igrače! Radimo na tome da što više djece bude na stadionu u prvom kolu kvalifikacija. Imamo problema jer je raspust i sezona godišnjih odmora, pa mnogi nisu tu'', zaključio je Terzić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC