• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda igrala pred hiljadama navijača – i spremna je! Prštalo na sve strane, 1:1 kao da je za Ligu šampiona!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda nije pobijedila u posljednjoj provjeri, ali je spremna za sezonu!

 crvena zvezda šturm 1 1 Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Crvena zvezda je završila pripreme u Austriji i ekipi Dejana Stankovića predstoji povratak u Srbiju, gdje za nedjelju dana počinje prvenstvo. Večeras je, na generalnoj probi, srpski šampion remizirao sa Šturmom iz Graca (1:1) pred navijačima koji su u dobroj mjeri navijali za crveno-bijele!

Golove su postigli El Fardu Ben u 11. minutu i Oteri Kiteišvili u 82. minutu, sa bijele tačke. Šturm je sa "kreča" prvo imao jedan promašaj, kada je Milan Borjan u 49. minutu zaustavio udarac Jančera.

Šturm - Crvena zvezda 1:1 (0:1)
/Kiteišvili 82 - Ben 11/

Možda će vas zanimati

Fantastično je bilo posmatrati meč odigran u Gracu i vjerovatno se niko od navijača koji su kupili kartu nije pokazao. Umjesto generalne probe Šturma i Crvene zvezde dobili su pravi takmičarski susret koji je ličio na kvalifikacije za Ligu šampiona.

Prštalo je na sve strane od duela, borba je bila za svaku loptu, a šanse su se ređale pred oba gola.

Najbolje za Crvenu zvezdu promašivali su Aleksandar Katai u prvom i Filipo Falko u drugom dijelu meča, kada su mogli da obezbijede i pobjedu srpskom timu. Nisu bili precizni, ali kontrolne utakmice i služe da se na djelu vide različite kombinacije.

Tako je Stanković na početku izveo tim u formaciji 3-4-3, a susret završio u 4-4-2, dok su se kroz 90 minuta odličnog fudbala mijenjale još neke varijacije na temu. Crveno-bijeli su večeras predstavili Aksela Bakajoka kao ving-beka, El Fardu Bena kao napadača iza kog igraju Katai i Ivanić, ali i formaciju u kojoj su Babić i Pankov pored najvećeg pojačanja - Aleksandra Dragovića!

Posebno treba istaći debi Petra Stanića, koji je odigrao posljednjih nekoliko minuta i sjajno ''zategao'' jedan udarac u finišu. Na njegovu žalost, rezervni golman Šturma Luka Marić je intervenisao i loptu skrenuo u korner.

Crvena zvezda otvara sezonu utakmicom protiv Vojvodine 16. jula, a sredinom naredne nedjelje igra prvi evropski meč, na gostovanju Kairatu ili Makabiju iz Haife.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC