• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krunićevo debitantsko slavlje na klupi Leotara: Imali smo sreće, ali sreću treba zaslužiti

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Leotar se vratio u m:tel Premijer ligu Bi Hi odmah na startu pokazao da će imati šta da pokaže u bh. eliti.

 branislav krunić i vlado jagodić izjave radnik - leotar 0:1 Izvor: MONDO/Sport1/Sanel Konjhodžić

Iako su Trebinjci bili u podređenom položaju većim dijelom utakmice, uspjeli su da odbiju sve nalete bijeljinskog Radnika, te na kraju stignu do pobjedonosnog gola Miloša Sekulovića u 68. minutu.

Branislav Krunić tako je na najbolji način započeo svoj trenerski mandat na klupi prvog šampiona BiH - minimalnom pobjedom.

Možda će vas zanimati

"U najavi utakmice rekli smo da ćemo čvrstom odbranom i kontranapadima pokušati da dođemo do pozitivnog rezultata. Za nas bi to bio i bod, ali uspjeli smo doći do sva tri. Mnogo će nam značiti ova pobjeda jer smo imali malo vremena da se spremimo za početak prvenstva", iskreno je rekao Krunić na kraju utakmice.

Radnik je bio dominantniji, promašio nekoliko izglednih prilika, dok je Leotar poentirao iz jedine prave šanse koju su Trebinjci uspjeli da stvore.

"Iskoristili smo svoju priliku, Radnik nije svoje šanse, mada najrealnije bi bilo da je završeno neriješeno. Možda smo imali više sreće od protivnika, ali nadam se da smo je zaslužili. Mi smo tim koji nema zvijezde, samo disciplinom možemo doći do bodova. Čestitam mocima na borbenosti i zalaganju", poručio je debitant na klupi Leotara.

Izvor: MONDO/Igor Stanišić

Trener Radnika Vlado Jagodić nije bio nezadovoljan izdanjem svojih izabranika, ali konačnim rezultatom svakako jeste.

"Znali smo da je ovo susret dvije ekipe koje ne znaju koliko mogu. Bilo je za očekivati da će se Leotar opredijeliti na zatvorenu varijantu, kontranapade i prekide. Mislim da smo danas zaslužili daleko, daleko više od poraza. To je nešto zbog čega sam odmah igračima u svlačionici rekao da dignu glave. Nismo imali sreće, ali sreću treba i zaslužiti", poručio je Jagodić.

Primljeni gol nije poremetio igrače Radnika, koji su do kraja susreta stvorili nekoliko izuzetno povoljnih prilika, ali lopta nije htjela u gol.

"Imali smo psihološki pad nakon gola, ali smo se digli i stvorili pritisak. Imali smo četiri šanse u posljednjih 15 minuta, ali nije bilo sreće. Ali, o sreći ćemo poslije pričati. Iz ovoga ćemo izvući pouke, momci dobro rade i siguran sam da smo na dobrom putu i da će ova mlada ekipa rasti. Vremenom ćemo nadoknaditi zaostatak iz trenažnog procesa, koji je kasnio. Kada smo spremni, kada je glava čita, dođe i realizacija. Čestitam Leotaru", istakao je iskusni stručnjak na klupi Bijeljinaca.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa meča u Bijeljini...

Radnik će i u drugom kolu biti domaćin. Narednog vikenda u Bijeljinu stiže Sloboda, dok će Trebinjci ponovo u goste, iako je trebalo da budu domaćini.

Dogovoreno je da Leotar i Borac zamijene domaćinstva, tako da će Banjalučani na Gradskom stadionu narednog vikenda ugostiti povratnika u društvo najboljih.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC