• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve o meču Šerif - Zvezda! Crveno-bijeli, na pobjedu u Moldaviji: Hrabro kao s Kairatom, po milione i dvomeč s Dinamom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak gostuju Šerifu u Moldaviji u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a šampion Srbije nadaće se revanš meču sličnom onom u prethodnoj rundi.

 šerif crvena zvezda najava liga šampiona Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je spremna za novi izazov! Prvi meč protiv Kairata u kvalifikacijama za Ligu šampiona donio je poraz, ali je revanš 5:0 u Beogradu sve to "obrisao". 

Poslije 1:1 protiv Šerifa na stadionu "Rajko Mitić", sličnom scenariju u Crvenoj zvezdi nadaju se i pred revanš u Moldaviji. Ako su umjeli da ne ustuknu pred Milanom i drugim evropskim klubovima, zašto bi to bio slučaj protiv Šerifa?

Možda će vas zanimati

Ekipa Dejana Stankovića je spremna za ovaj susret. U Superligi je ostvarena pobjeda 1:0 protiv Napretka s timom koji je liderima ekipe omogućio da se odmore za najvažniji meč u ovom trenutku.

Stanković je spremio i sastav Zvezde za koji vjeruje da će biti dobitna kombinacija, a prije meča imao je jasnu poruku.

"Vjerujem u ekipu. Dobro smo radili i očekujem momačku utakmicu od strane mojih momaka. Ako pobijedimo sutra, napravili smo iskorak u odnosu na prethodnu sezonu. Pritisak postoji, ali biti u Zvezdi sa sobom nosi pritisak... Ako izađemo na teren kao u revanšu protiv Kairata, nema razloga za brigu", rekao je Stanković pred revanš u Moldaviji.

Crvenu zvezdu bi u slučaju prolaska dalje mogao da sačeka dvomeč sa Dinamom Zagrebom ili Legijom iz Varšave, a od ranije je poznato da bi dobri rezultati srpskih klubova mogli da donesu srpskoj ligi čak dva mjesta u Ligi šampiona.

Dioni je spreman za meč, i njegovi golovi bi mogli da budu presudni, dok Milan Pavkov nije otputovao sa ekipom. Gelor Kanga je suspendovan zbog isključenja u prvom meču.

Sa druge strane, šta onda očekivati od Šerifa? U Beogradu nisu mnogo pokazali iako su dugo imali igrača više poslije isključenja Kange i činjenice da su stigli do vođstva poslije srećnog pogotka.

U domaćem prvenstvu im ide odlično. Upisali su sve tri pobjede, a posljednju su u subotu ostvarili rezultatom 7:1 protiv ekipe Dinamo Auto. I trener Juri Vernidub je pun samopouzdanja.

"U odličnom smo raspoloženju. Rekao bih čak - borbenom! Sačekajmo do utakmice. Lično, očekujem dobru utakmicu od mojih igrača. Teško je u ovom trenutku reći kako će se stvari odvijati kada počne utakmica. Ali, jedna stvar je sigurna - naš cilj je da pobijedimo u svakoj utakmici", rekao je trener Šerifa.

Ovaj tim Zvezde bi trebalo da se bori za plasman u plej-of Lige šampiona i nagradni fond od barem 11.000.000 evra...

CRVENA ZVEZDA (4-2-3-1): Borjan - Gobeljić, Degenek, Dragović, Rodić - Krstičić, Sanogo - Falko, Ivanić, Katai - Dioni.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC