• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao je! Saša Ilić novi trener Čukaričkog: Legenda Partizana preuzeo superligaša - "Možda ima malo rizika..."

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Biće to prvi samostalni trenerski posao proslavljenom fudbaleru, nakon angažmana u Fudbalskom savezu Srbije.

 saša ilić novi trener čukaričkog Izvor: MN PRESS

U ponedjeljak ostavka Dušana Đorđevića, u utorak već stigla zamjena. I to kakva!

Legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić novi je trener Čukaričkog!

Možda će vas zanimati

Proslavljeni igrač sada će po prvi put u trenerskoj karijeri imati priliku da samostalno radi u nekom klubu. Čukarički je na svom sajtu i zvanično potvrdio ono što se najavljivalo - dolazak Ilića na mjesto Đorđevića i njegov prvi posao u Superligi, a sve nakon angažmana u FSS.

"Najprije bih da se zahvalim Dušanu Đorđeviću na svemu što je učinio za klub u prethodnih godinu dana, prije svega na rezultatima koje je ostvario. Rastali smo se poslije dogovora, ekipa je u posljednjih mjesec dana djelovala iscrpljeno i umorno, ali smo prevashodno željeli bolju igru", počeo je direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

"Što se tiče novog šefa struke, izbor je pao na Sašu Ilića, legendu Partizana, kojem su počast odali i Zvezdini navijači. Znamo vrlo dobro kako se oprostio od fudbala, imao je veliku karijeru. Što se tiče trenerskog posla, ima iskustvo rada u mlađim reprezentativnim kategorijama, bio je i pomoćnik u stručnom štabu Draganu Stojkoviću Piksiju u seniorskom timu Srbije."

Promocija novog šefa struke Čukaričkog biće održana na stadionu na Banovom brdu u 15.30 časova, a Ilić će potom odraditi prvi trening sa ekipom. Na klupi Čukaričkog će debitovati u duelu 6. kola Superlige, u okviru kojeg Čukarički gostuje Radničkom 1923 u Kragujevcu (subota, 16.55 časova).

"Možda ima malo rizika, Sale je tek počeo trenersku karijeru, ali njegova i vizija njegovog stručnog štaba se poklapa sa vizijom Čukaričkog. Brzo smo postigli dogovor, ugovor će biti potpisan na dvije godine, sa njegovim stručnim štabom i ljudima koje je on doveo. Ciljevi kluba ostaju isti, plasman u Evropu, forsiranje mladih igrača, od Ilića očekujemo da malo ubrza tim, da napravi lepršaviju igru", zaključio je Matijašević.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC