• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znamo koliko je Partizan veliki, čeka nas paklena atmosfera: Trener Santa Klare izdvojio 2 stvari kojih se plaši na JNA!

Autor Dragan Šutvić

Iz tabora portugalskog tima su svjesni da ih u četvrtak čeka težak posao.

 partizan santa klara danijel ramos najava Izvor: YouTube/Printscreen/ FK Partizan Beograd

Partizan mora da učini još jedan veliki korak kako bi došao do grupne faze u Evropi ove godine. Moraće da eliminiše deficit iz prvog meča sa Santa Klarom, a pred meč koji se igra u četvrtak od 21 čas oglasio se i trener portugalske ekipe.

Poslije Aleksandra Stanojevića juriš na prolazak dalje najavio je i Danijel Ramos,iskusni stručnjak na čelu Santa Klare.

Možda će vas zanimati

"Normalno je da imamo visoka očekivanja koja se tiču toga da prođemo do grupne faze takmičenja. Znamo kakve su naše poteškoće i koliko je veliki tim Partizan", rekao je on na startu. 

Pobijedila je Santa Klara 2:1 na svom terenu, ali je Ramosu jasno da je to mala prednost. 

"Znamo da smo odigrali već jednu utakmicu i da imamo blagu prednost. Takođe znamo da imamo tešku utakmicu u teškoj atmosferi pred sobom. Nadam se da će ekipa uspjeti da odgovori na sve ove neprilike i da ćemo uz manje ili više poteškoća uspeti da ostvarimo svoje ciljeve", dodao je Ramos i istakao da stadion Partizana i atmosfera na njemu zaista mogu da budu problem za goste.

"Mogu da nam se dese različite poteškoće. Prva je teška atmosfera u kojoj igramo, a druga je veliki broj navijača Partizana", smatra Portugalac.

U avgustu je Santa Klara odigrala čak deset mečeva, ali nije samo to problem za ostvrski tim.

"Kao što znate osim ovih deset utakmica imali smo i 15 slučajeva kovida u ekipi sa kojom radimo. Znamo da nismo baš u najboljoj formi. Uprkos svemu ekipa je fantastično odgovorila na sve i do sada smo uspijevali da na briljatan način odgovorimo na izazove i nadam se da će to biti slučaj i sutra", rekao je Ramos. 

Da li je ekipa u najjačem sastavu?

"Nažalost nismo u najboljoj formi, jer je još jedan od igrača testiran pozitivno. Rui Košta najvjerovatnije da neće igrati, pred samu utakmicu ću morati da se odlučim za sastav i to će biti jako teško", otkrio je Ramos. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC