• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik dočekuje Zrinjski, Jagodić frustriran: Nisam očekivao ovakve rezultate

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon utakmice protiv Posušja, u kojoj su bez pobjede ostali u sudijskoj nadoknadi, fudbaleri Radnika naredni meč igraće protiv neporaženog Zrinjskog.

 vlado jagodić nezadovoljan rezultatima zrinjskog Izvor: MONDO/Igor Stanišić

Nije Radnik u prošlom kolu imao sreće da zabilježi prvi prvenstveni trijumf u sezoni, a sada će taj zadatak biti mnogo teži.

U Bijeljinu stiže mostarski Zrinjski, jedna od dvije neporaženi ekipe u m:tel Premijer ligi BiH, a u najavi meča trener Bijeljinaca Vlado Jagodić još jednom se osvrnuo na nesrećan gubitak bodova protiv Posušja u sudijskoj nadoknadi vremena.

Možda će vas zanimati

"Poslije osvojenog boda u Posušju, dolazi nam jedna od najbolјi ekipa u prvenstvu, Zrinjski iz Mostara. Naši rezultati nisu ni blizu onako kako sam ja očekivao jer serija bez pobjede dugo traje. U Posušju je realno bilo da utakmicu završimo onako kako je ona krenula, to znači nama u prilog, međutim primili smo gol u sudijskoj nadoknadi i pomalo to sve postaje i frustrirajuće", nikako Jagodić ne može biti zadovoljan dosadašnjim učinkom svog tima.

Radnik je trenutno na posljednjem mjestu, sa samo četiri boda, dok je Zrinjski drugoplasirani tim sa čak 17 bodova više od Semberaca.

"Zrinjski je ekipa koja je u posljednjih devet kola primila samo tri gola i jedina je ekipa uz Tuzlu siti koja je neporažena u prvenstvu. Ne smijemo griješiti u ovoj utakmici, Zrinjski ima odlične igrače, predvođene kapitenom Nemanjom Bilbijom, koji je uvijek među najbolјi strijelcima u ligi, tako da znamo šta nas čeka. U ovom trenutku mi ne možemo sa sigurnošću tvrditi da ćemo izvojevati prvu pobjedu, to ne bi bilo korektno protiv Zrinjskog, ali da ćemo učiniti da to uradimo, hoćemo", poručio je Jagodić za "Sport Bijeljina".

Jagodić na ovom meču neće moći da računa na trojicu povrijeđenih igrača. Van stroja su Đorđe Pantelić, Aleksandar Vasić i golman Azur Aljkanović, dok se u tim nakon suspenzije vraćaju Bojan Batar i Faruk Gogić.

Duel Radnik - Zrinjski na programu je u srijedu od 18 časova, a gledaoci će moći direktno da ga isprate putem malih ekrana na TV Arena Sport.

M:TEL PREMIJER LIGA BIH - 10. KOLO:

U utorak:

Sloboda - Posušje (18.00 - sudi: Josip Martinović, Čapljina)
Velež - Borac (20.00 - Sabrija Topalović, Zenica)

U srijedu:

Leotar - Rudar Prijedor (16.00 - Miloš Gigović, Gradiška)
Radnik - Zrinjski (18.00 - Ermin Sivac, Zenica)
Široki Brijeg - Tuzla siti (18.00 - Dragan Petrović, Banjaluka)
Sarajevo - Željezničar (20.30 - Irfan Peljto, Sarajevo)

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO/Sport Bijeljina)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC