• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Orlovi hoće "finale" protiv Portugala: Srbija otputovala u Luksemburg, a oni najavljuju - Idemo po pobjedu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pobjede su imperativ za selekciju Dragana Stojkovića Piksija.

 Vlahovic-Mitrovic-i-Dmitrovic-pred-Srbija-Luksemburg Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije za dva dana igra prvu od dvije presudne utakmice u oktobarskim mečevima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Ukoliko "orlovi" žele da ostanu u borbi za prvo mjesto, moraće da u subotu upišu pobjedu u Luksemburgu, a onda i narednog utorka u Beogradu savladaju Azerbejdžan.

Reprezentativci Srbije Dušan Vlahović, Stefan Mitrović i Marko Dmitrović napominju pred polazak u Luksemburg da će ekipa ići isključivo na osvajanje svih šest bodova u ta dva susreta.

"Idemo u Luksemburg po tri boda, poslije ćemo da razmišljamo o Azerbejdžanu. U novembru imamo praktično finale protiv Portugala za prvo mjesto u grupi, ali idemo korak po korak. Imamo kvalitet za pobjedu u Luksemburgu i ako krenemo od prvog minuta kako treba, vjerujem da neće biti problema", rekao je Dmitrović.

Stefan Mitrović potvrđuje da će "orlovi" učiniti sve da upišu dvije pobjede.

"Od početka ovih kvalifikacijama smo pokazali da na svakom meču idemo na pobjedu, maksimalno smo pozitivni i motivisani, nikog ne potcjenjujemo. Kad se igra za reprezentaciju uvijek je specijalni osjećaj, to svi najviše volimo, znamo da smo bolji od rivala i optimisti smo. Igrali smo i protiv Luksemburga i protiv Azerbejdžana, Luksemburg je ostavio bolji utisak i očekujemo da će protiv njih na gostovanju biti dosta teže, nego u Beogradu protiv Azerbejdzana", rekao je Mitrović.

Dušan Vlahović ne želi da se vraća u prošlost i onaj remi protiv Republike Irske, već se raduje izazovima koji bi Srbiju mogli da dovedu do "finala" sa Portugalom u novembru.

"U dosadasnjem toku kvalifikacija pokazali smo i kvalitet i ozbiljan pristup, sve je na našoj strani. U Irskoj smo primili nesrećan gol, trebalo je ranije da riješimo utakmicu, ali ne vraćamo se u prošlost. Ne razmišljamo o pritisku, moramo da osvojimo šest bodova ovoga mjeseca, a onda u Portugalu idemo na pobjedu", jasan je mladi napadač Fiorentine.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC