• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Htio je da dovede Mesija - sve je propalo za tri sata: Velikan pokušao preko najboljeg prijatelja, PSŽ je bio opsjednut!

Autor Nemanja Majstorović

Brzo je shvatio da neće uspjeti da privuče svog zemljaka u šampionski tim.

 Dieo Simeone želio Lionela Mesija u svom timu Izvor: Profimedia

Sad više nije tajna, Atletiko Madrid želio je Lionela Mesija. Zapravo, tu ideju je u glavi imao Dijego Simeone, koji je povukao određene veze kako bi se raspitao da li bi njegov zemljak iz Barselone stigao u Madrid.

Možda će vas zanimati

Njegova maštanja nisu dugo trajala. Već poslije nekoliko sati uvidio je koji će klub uspjeti da potpiše jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Nije pomoglo ni što u Atletiku igra jedan od njegovih najbližih prijatelja, čovjek kog su godinu dana ranije doveli zbog haosa u Barseloni.

''Kada je postalo jasno da Mesi napušta Barselonu, nazvao sam Luisa Suareza. Nisam ja bio taj koji je direktno kontaktirao Lea. Pitao sam Suareza kako je, da li bi htio da dođe kod nas, da li postoji minimalna šansa da napravimo taj transfer'', otkrio je Simeone.

Iako argentinski trener za sada krije kakav je odgovor dobio od Suareza i Mesija koji se za sada nije najbolje snašao u Parizu, jasno je da taj posao nije bio blizu realizacije.

''San da potpišemo Lionela Mesija potrajao je tri sata. Već tada se zainteresovao PSŽ koji je bio opsjednut idejom da potpiše ugovor sa njim'', rekao je trener Madriđana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC