• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesija odveli u teretanu, on nije znao kako se koriste sprave: Svi u PSŽ ostali u čudu, najbolji je, a ne vježba! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Jednostavno Mesi nije imao potrebe da ih koristi. Nikada.

 mesi ne zna kako se koriste sprave u teretani Izvor: Profimedia

Leo Mesi je prošle noći u dresu Argentine pokazao da je majstor fudbala pošto je postigao jedan od "luđih" golova u karijeri, međutim nikada nije bio ljubitelj teretane za razliku od njegovog najvećeg rivala Kristijana Ronalda koji je opterećen ishranom, mišićima i specijalnim tretmanima koji to prate.

Koliko zapravo Mesi izbegava teretanu i nije je često posećivao dok je igrao za Barselonu, možda najbolje pokazuje primjer po dolasku u Pari Sen Žermen kada su ga odveli u prostoriju sa spravama.

Možda će vas zanimati

Naime, nakon što je Mesi predstavljen sredinom avgusta u Pari Sen Žermenu, svi su željeli da se osjeća kao kod kuće, pa ga je u obilazak trening centra poveo sin trenera Maurisija Poketina. Sebastijano radi kao trener kod oca, a ostao je u čudu kada je Mesija odveo u klupsku teretanu.

Dok mu je pokazivao sprave sa kojima se fudbaleri sada već u ranom dobu susreću, Mesi za neke nije ni znao za šta služe i kako se uopšte koriste.

Nije u pitanju ništa drugačije nego što ima Barselona, nego jednostavno niko u bivšem klubu nije tražio od Mesija da ih koristi, pošto je "magiju" svakako izvodio na terenu, a "vretenasto" tijelo svakako ga je izdvajalo od prosječnih fudbalera tako da nije morao tome posebno da se posveti.

Ipak, fudbal se mijenja, a Mesi stari, tako da i u Pari Sen Žermenu očekuju od Argentinca da bude i te kako aktivan na spravama za vežbanje, pa i sa onima za koje do skoro nije znao kako se koriste.

Sve to Mesi je prihvatio bez pogovora i po priči kondicionih trenera - radi punim intenzitetom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC