• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako Partizan ovako nastavi, niko nas neće pobijediti: Biće sve teže, ali Natho vjeruje u titulu bez poraza!

Autor Nemanja Majstorović

Dvostruki strijelac protiv Metalca vjeruje da Partizan može da završi sezonu u domaćem prvenstvu bez poraza.

 Natho vjeruje u titulu bez poraza Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana namučili su se protiv Metalca, ali pobjeda je izborena golovima Bibarsa Natha u drugom dijelu meča. Iskusni vezni fudbaler još jednom je bio ključni čovek crno-bijelih, a njegov kvalitet mogao bi da bude veoma značaj u šampionskoj trci.

Partizan je ove sezone favorit za nju, pošto trenutno ima osam bodova i meč više od Crvene zvezde koja je najbliži pratilac lidera Superlige. Neće biti lako, zapravo Natho tvrdi da će biti sve teže, ali cilj crno-bijelih je titula.

U razgovoru za klupski sajt pouzdani vezni fudbaler Stanojevićevog tima ispričao je svoja očekivanja za nastavak sezone.

''Postigao sam dva gola, ali ono što je najvažnije je da nastavimo da pobjeđujemo. Biće sve teže i teže, ali moramo da budemo koncentrisani na sebe, da se držimo zajedno, kao danas, i da pobjeđujemo u utakmicama i kada ide teško'', rekao je Natho.

Možda će vas zanimati

Pobjeda protiv Metalca Partizanu je donijela novu prednost na tabeli, pa sada mogu da budu još zadovoljniji sezonom bez poraza.

''U drugom poluvremenu smo stvarali više šansi. Poslije trećeg gola mogli smo da postignemo još jedan ili dva pogotka, ali svakako je najvažnije da smo pobijedili i da smo i dalje na prvom mjestu. Imamo osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani tim (uz meč više), želimo da nastavimo još bolje i da ostanemo na prvom mjestu. Koncentrišemo se samo na sebe jer znamo da, ako nastavimo dobro da igramo, niko neće moći da nas pobijedi.“

Crno-bijeli će za vikend nastaviti borbu za titulu, a ponovo će mnogo pažnje biti usmjereno ka Bibarsu Nathu i Rikardu Gomešu, najboljem strijelcu Superlige.

''Još od prve utakmice u sezoni igramo na svaka 3-4 dana. To je naš posao. Imamo veliki tim sa 25 igrača, možemo da ih rotiramo. Svako ko igra se mora boriti za bodove, moramo znati da igramo i u Evropi i u ligi'', poručio je iskusni Izraelac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC