• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda u problemu - pogođen i pomoćni sudija! Stižu i dobre vijesti - Italjanu naprsla lobanja, ali se osjeća bolje!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda će biti u strahu ove nedjelje pošto zbog haosa na kraju meča ne bi bilo iznenađenje da UEFA otvori istragu, pošto ni za manje incidente nisu "progledali kroz prste".

 crvena zvezda mitjiland delije pogodile pomoćnog sudiju Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je sinoć izgubila od Mitjilanda (0:1) i tako sebi zakomplikovala život kada je u pitanju plasman u nokaut fazu, međutim to trenutno nije najveća briga.

Nakon susreta na stadionu "Rajko Mitić" došlo je do nereda u kojima je deblji kraj izvukao kondicioni trener Federiko Panonćini. Bijesni navijači Zvezde su gađali igrače Mitjilanda i sudije, međutim jedan predmet pogodio je i člana stručnog štaba crveno-bijelih zbog čega je hitno prevezen u bolnicu.

Možda će vas zanimati

Sa njim je bio i Dejan Stanković, u međuvremenu je poznato da je kondicionom treneru Zvezde naprsla lobanja i da je zbog toga zadržan u bolnici, dok nove informacije govore da se osjeća bolje i da će uskoro izaći iz bolnice.

Takođe, isti izvor navodi i da je tvrdim predmetom pogođen i jedan od pomoćnih sudija, prenosi "Mozzart Sport". Nezvanično, u pitanju je Peter Bognar koji je bio linijski sudija ispred zapadne tribine. U slučaju da je to istina, kao i da je delegat utakmice to unio u izvještaj, jasno je da Zvezdu čeka kazna.

Dobro je poznato da je UEFA prethodnih godina znala da "rebne" Zvezdu i zbog manjih propusta, kao višestruki prestupnik uvijek je na oku čelnika iz Niona, a vidjećemo šta će se sada desiti.

Za sada nije pokrenuta istraga, a podsjetimo da Zvezdi preostaje borba za plasman u nokaut fazu.

Prepustili su prvo mjesto, pa su sada otvorene baš sve opcije - od povratka na čelnu poziciju koja donosi lakšeg rivala u nokaut rundi, pa sve do eliminacije...

Više vijesti o Crvenoj zvezdi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC