• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zrinjski ima slabosti, cilj je da ih nađemo i iskoristimo! Borac sutra gostuje lideru: Da shvatimo ozbiljnost utakmice! 

Autor Dragan Šutvić

Derbi 16. kola m:tel Premijer lige BiH igra se sutra uveče od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.

 m:tel premijer liga bih 16. kolo zrinjski borac miljanović lukić najava Izvor: MONDO

Fudbaleri Borca u pretposljednjem gostovanju u jesenjoj polusezoni, u subotu od 19 časova (TV Arena sport), gostuju lideru na tabeli, mostarskom Zrinjskom.

Branilac titule na ovo gostovanje putuje bez Bojana Pavlovića i Aleksandra Subića, koji su se tek danas priključili ekipi nakon preležanog korona virusa, ali i kapitena Stojana Vranješa, koji bi uskoro mogao da napusti Borac i otisne se put Azije.

Možda će vas zanimati

"Čeka nas vjerovatno najteža utakmica do sada. Igramo protiv jednog protivnika koji je trenutno najbolji u Premijer ligi BiH, ekipa koja je primila najmanje golova (četiri, op.a.), a pri tome i jedna od ekipa koja je najviše postigla. Imaju dobre pojedince, Nemanju Bilbiju kao vođu ekipe, najboljim strijelcem lige, tako da nas čeka težak zadatak. Cilj je, normalno, ne izgubiti utakmicu, tražiti šanse u nekim slabostima koje postoje kod svake ekipe, pa i Zrinjskog. Treba da odigramo čvrsto, kao što smo to uradili i u prvom poluvremenu protiv Tuzla sitija na gostujućem terenu. Mislim da sa pravim pristupom i zalaganjem, uz uslov da igrači shvate ozbiljnost utakmice koja nam mnogo znači, možemo da ostanemo neporaženi. Ako pobijedimo, to bi nam dalo samopouzdanje i malo veći priključak ka samom vrhu. Ako bude padala kiša, ako teren bude blatnjav i ne tako dobar za igru, mislim da to neće odgovarati ni njima ni nama. I jedni i drugi traže posjed lopte, imaju kvalitetnih igrača za igru, tako da mislim da će takvo stanje terena biti hendikep i za jedne i za druge", istakao je trener Nemanja Miljanović u najavi utakmice.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Napadač Jovo Lukić je u prošlom kolu, u domaćem duelu sa Posušjem (3:0), postigao prvi premijerligaški gol u sezoni, a navijači se nadaju da bi golgeterski saldo mogao da popravi na stadionu "Pod Bijelim brijegom".

"Mislim da nas očekuje jedna teška utakmica po teškom vremenu protiv ekipe koja je u formi i koja ima sjajne pojedince. Međutim, i mi isto tako imamo dobru ekipu, pa se nadam da ćemo ostvariti dobar rezultat. Mislim da nam bod trenutno ništa ne znači, velika je razlika između prvog i trećeg mjesta na kojem smo sada, tako da idemo da se nadmećemo sa rivalom i da pokušamo da donesemo bodove u Banjaluku."

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

U prvom dijelu sezone, Zrinjski je deklasirao Banjalučane rezultatom 1:5, u meču koji je "došao glave" Miljanovićevom prethodniku na klupi Zoranu Milinkoviću.

"Mislim da je to bio samo loš dan jer nikad do sad, pogotovo u Banjaluci, nismo izgubili sa tolikom razlikom. Idemo u Mostar da im sada pokažemo da se to slučajno desilo, da ne postane navika", poručio je Borčev ofanzivac.

M:TEL PREMIJER LIGA BiH – 16. kolo

Subota:

LeotarŠiroki Brijeg (13.00)

Radnik – Sarajevo (17.00)

Zrinjski – Borac (19.00)

Nedjelja:

Posušje – Tuzla siti (13.00)

Rudar Prijedor – Željezničar (13.00)

Ponedjeljak:

Sloboda – Velež (18.00)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC