• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Borca pred Modriču govorio samo o utakmici: Ne bih o Vranješu, želim mu mnogo sreće!

Autori Goran Arbutina Autori Dragan Šutvić

Nemanja Miljanović najavio je utakmicu osmine finala Kupa RS protiv Modriče, ali u isto vrijeme nije želio mnogo da govori o "gorućoj" stvari u klubu - raskidu ugovora sa kapitenom Stojanom Vranješom.

 fk borac modriča stojan vranješ konferencija za novinare uživo nemanja miljanović Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Banjalučki Borac u četvrtak od 13.30 gostuje u Modriči gdje će protiv istoimene ekipe odigrati meč osmine finala Kupa RS.

Crveno-plavi u ovaj meč ulaze nakon debakla protiv Zrinjskog, ali i velike promjene u ekipi, pošto je raskinut ugovor sa kapitenom Stojanom Vranješom.

Trener Borca Nemanja Miljanović u srijedu je održao konferenciju za novinare na kojoj je govorio o utakmici protiv Modriče i osvrnuo se na meč u Mostaru, međutim, nije želio da komentariše odlazak najboljeg strijelca ekipe i kapitena, Stojana Vranješa.

Pročitajte tok konferencije za novinare i odgovore Miljanovića, koji su se ticali i čestih promjena u zadnjoj liniji, statusu pojedinih igrača:

13.11 Završena je konferencija na Gradskom stadionu, uz napomenu da za meć u Modriči, sutra od 13.30 časova, ne konkurišu Đorđe Milojević, Marko Kujundžić, Amar Begić, Nikola Ćetković i Enver Kulašin zbog obaveza u mladoj reprezentaciji BiH, te Aleksandar Subić koji se nakon korona virusa tek priključio treninzima i Marko Jovanović, zbog broja stranaca u timu.

13.09 Kakav je status Đorđa Milojevića, koji redovno nastupa za mladu reprezentaciju BiH, dok u Borcu ne dobija priliku?

"Milojević je uvijek bio u opticaju, igrao je na početku, pa je došlo do povrede, bila je pauza od četiri sedmice. Sada se vratio u ekipu, trenira i on je igrač na kojeg se računa."

13.09 Kako komentarišete česte promjene posljednje linije? Borac je na 16 mečeva u prvenstvu koristio osam različitih štoperskih parova.

"Bila su tu tri štopera koji su napustili kasnije ekipu. Bilo je povreda, kartona, to su glavni razlozi za česte promjene zadnje linije."

13.06 Da li je odlazak Vranješa poremetio atmosferu?

"Ne bih o tome. O Vranješu sam već rekao."

13.05 Komentar o novom debaklu protiv Zrinjskog?

"Imali smo 2-3 dobre šanse u uvodnim minutama i onda oni četiri puta dođu do gola i daju četirigola. Zrinjski je odigrao stoprocentno što se tiče napada, mi nismo. Imali smo greške, greške su nam se dešavale ranije, moramo to da poboljšamo. Odigrali smo dobro, kada se vidi broj prilika koje su oni stvorili i koje smo mi stvorili bilo je u egalu. Desile su se individualne greške, nismo izgubili zato što smo izašli visoko."

13.04 Osim igrača koji imaju reprezentativne obaveze i onih pošteđenih koji će propustiti meč u Modriči, u ekipi Borca od naredne utakmice više neće biti kapitena Stojana Vranješa sa kojim je u međuvremenu raskinut ugovor.

Trener Miljanović je na pitanje da prokomentariše kako je moguće da kapiten Borca koji je ujedno bio i najbolji igrač ode usred sezone odgovorio: 

"Ne bih se osvrtao mnogo na Vranješa, Stoletu bih poželio mnogo sreće u budućnosti. Naš fokus je na naredne tri utakmice."

13.03 "Očekujemo prolaz u naredno kolo, to nam je imperativ. Shvatili smo Kup RS ozbiljno ove godine, pobijedili smo Proleter i želimo da isto pristupimo i u Modriči."

13.01 O gostovanju u Modriči: "Idemo u najboljem mogućem sastavu koji možemo da imamo u ovom trenutku. Faliće nekolicina igrača zbog reprezentativnih obaveza. Izostavićemo Subića jer je tek krenuo sa treninzima, a Jovanovića jer imamo jednog stranca viška. Nadamo se dobrom terenu i dobrim uslovima za igru. Ne znamo mnogo o protivniku. Mislim da će im biti motiv da igraju protiv šampiona BiH."

12.59 Počinje obraćanje trenera Borca Nemanje Miljanovića!

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

12.53 Konferencija za novinare počinje za nekoliko minuta:

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

N A J A V A 

Fudbalski klub Borac za 13 časova na Gradskom stadionu najavio je redovnu konferenciju za novinare pred kup utakmicu protiv Modriče.

Očekuje se da trener Borca Nemanja Miljanović najavi ovaj duel, ali i da bude riječi o gorućoj temi - odlasku kapitena Stojana Vranješa usred sezone, pa i o trenutnoj formi, odnosno prekidu serije bez poraza.

Najbolji igrač Borca raskinuo je ugovor sa matičnim klubom zbog, kako je navedeno, transfera u inostranstvo, nakon čega se oglasio na društvenim mrežama.

Vranješ je naveo da nije planirao da napusti Gradski stadion i da je trebalo zrno poštovanja.

"Za mene, ponavljam, FK Borac, uvijek će biti moja druga kuća. Ovo nije zbogom, ovo je samo doviđenja", napisao je Vranješ.

U javnosti su se ranije pojavile spekulacije da je najbolji igrač i strijelac Banjalučana u sukobu sa rukovodstvom kluba, što je potpredsjednik kluba Bogoljub Zeljković odbacio u razgovoru za naš portal.

Obraćanje trenera Miljanovića na konferenciji za medije pratite uživo na MONDU!

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Propast

Činjenica da prvi trener ne smije da priča o odlasku kapitena sve govori

Realno

@Propast Pričo ili ne, i njega će otjerati

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC