• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto odlazi kapiten Borca? Iz Uprave banjalučkog kluba tvrde - nema sukoba sa Stojanom Vranješom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Nikakav sukob ne postoji, niti je postojao između Vranješa i kluba. To su sve dezinformacije", rekao je potpredsjednik banjalučkog kluba za naš portal.

 Bogoljub Zeljković: Nema sukoba između FK Borac i Stojan Vranješ Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Potpredsjednik banjalučkog Borca Bogoljub Zeljković odbacio je spekulacije o sukobu kluba sa kapitenom crveno-plavih Stojanom Vranješom, koji je pomalo neočekivano napustio tim i to pred važnu utakmicu protiv Zrinjskog u Mostaru.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vijest da će prvi strijelac Borca i kapiten tima propustiti derbi protiv mostarskih "plemića" (subota, 19.00) u 16. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener crveno-plavih Nemanja Miljanović je otkrio da je Vranješ, koji s Borcem ima važeći ugovor na još godinu i po dana, dobio ponudu iz Azije i da postoji mogućnost da će napustiti ekipu. To je u razgovoru za naš portal potvrdio i potpredsjednik Borca Bogoljub Zeljković.

"Naš kapiten je dobio ponudu iz Azije, došao je prije dva dana na razgovor s nama iz Uprave i stručnim štabom. To nije još ništa definitivno, nije ništa dogovoreno, međutim, zbog mogućeg transfera odlučeno je da ne putuje u Mostar s ekipom na utakmicu sa Zrinjskim. Za dan-dva će biti jasnija situacija", rekao je Zeljković za MONDO.

Međutim, Zeljković je kategorično odbacio pojedine spekulacije da je Vranješ zbog sukoba sa klubom odlučio da "digne sidro" sa Gradskog stadiona.

"Sukob između Stojana i Borca je čaršijska priča. To nije istina, Stojan je ovdje dugogodišnji kapiten, bio je u ekipi u Prvoj ligi Republike Srpske, pomogao klubu da izbori nastup u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine, potom i nastup u Evropi i da osvoji šampionsku titulu. Nikakav sukob ne postoji, niti je postojao između Vranješa i kluba. To su sve dezinformacije".

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Takve priče o "razdoru" krenule su nakon što je trener Banjalučana Nemanja Miljanović u posljednjih nekoliko utakmica vadio kapitena iz igre negdje oko 70. minuta, a tokom prenosa se vidjelo nezadovoljstvo Vranješa takvom odlukom šefa struke.

"Svako ima pravo da bude nezadovoljan kad ga trener izvuče iz igre, to je česta pojava na fudbalskim terenima i dosta igrača reaguje u takvim situacijama".

Zeljković je zamolio za strpljenje na pitanje u koji klub će preći Vranješ i da li će Borac dobiti obeštećenje u slučaju da bude definitivno potvrđen njegov odlazak.

"Opet kažem, kroz nekoliko dana ćemo informisati javnost o svemu. Prvenstveno zbog Stojana ne možemo da kažemo koji klub je u pitanju da ne bismo nešto zakomplikovali. Čekamo da se sve realizuje, pa ćemo izaći u javnost , najvjerovatnije u ponedjeljak, zajedno s njim, i upoznati sve o detaljima", zaključio je Zeljković.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Samsung

Jel popravljen telefon strucnog staba?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC