• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiven Džerard trener Liverpula? Samo pod jednim uslovom! Legenda se oglasila - vratiće se kući, ali evo kada!

Autor Mladen Šolak

U danu kada je "Stivi Dži" predstavljen u Aston vili, njegov bivši saigrač govorio je o onome što je svima neizbježno palo na pamet. Kada će Džerard opet biti u Liverpulu, ali sada kao trener?

 Liverpul Džerard trener  pod jednim uslovom Izvor: Profimedia

Stiven Džerard (41) vratio se u Englesku i poslije sjajne, trogodišnje epizode na klupi Glazgov Rendžersa postao je menadžer Aston vile.

Na klupu nekadašnjeg prvaka Evrope došao je kao aktuelni šampion Škotske i naravno da je njegov povratak izazvao najviše pažnje u Liverpulu, gdje je odrastao i gdje je kao kapiten vodio "Redse" to titule šampiona Starog kontinenta.

Njegov nekadašnji saigrač Džejmi Karager sada je komentator Skaj sportsa i otvoreno je rekao o tome pod kojim uslovima će se Džerard vratiti na Enfild, gde je Jirgen Klop od dolaska 2016. postao ikona kluba.

"Aston vila nije odskočna daska za bilo koga. Osvojili su Kup šampiona, najveći su u Midlandsu i jedan od najvećih u Velikoj Britaniji. Nisam siguran da li su svi svjesni da bi Stivi jednog dana volio da preuzme Liverpul, ali samo ako to zasluži i ako isto misle i klub i navijači", rekao je on.

Izvor: Profimedia

Čuveni defanzivac pod tim misli da "Stivi Dži" prethodno mora da se dokaže kao trener, a tek onda da sjedne na klupu kluba čiji je simbol decenijama.

"Liverpul nije u poziciji da tek tako da posao čovjeku samo zato jer je imao sjajnu karijeru. Ako Stivi bude izuzetno uspešan u Vili i ako se kvalifikuje za Evropu i osvoji Liga-kup, možda će ga to dovesti u poziciju za Liverpul", dodao je on i zaključio: "Što se tiče Stivija, trebalo bi samo da se fokusira na Vilu i da ne brine ni o čemu drugom".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC