• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasiljas je dvoličan - zbog ovog mu se smiju: Osuo paljbu zbog Mesijeve Zlatne lopte, a zaboravio šta je bilo 2011!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Legendarni Španac nije bio zadovoljan jer "nije pobijedio najbolji", a prije 10 godina je uradio baš ono čega se sada grozi...

 Kasiljasa-prozivaju-zbog-Mesija-i-Zlatne-lopte Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je na ceremoniji "Frans fudbala" u ponedjeljak uveče po 7. put proglašen za najboljeg fudbalera svijeta, a ta odluka naišla je na brojne oprečne reakcije.

Bilo je mnogo onih koji su smatrali da je Robert Levandovski "pokraden" tom odlukom, među kojima je i legendarni Iker Kasiljas. Međutim, sada je otkrivena njegova dvoličnost!

Kasiljas je poslije izbora Mesija za najboljeg igrača svijeta "osuo paljbu", govoreći da su glasači morali da nagradu daju zapravo najboljem.

"Sve mi je teže da vjerujem fudbalskim nagradama. Za mene je Mesi jedan od pet najboljih fudbalera u istoriji, ali morate znati kako da poređate najbolje u jednoj sezoni. Nije tako teško, dođavola", napisao je ljutiti Kasiljas.

Ipak, Kasiljas je propustio da spomene 2011. godinu, a revnosni fudbalski fanovi su htjeli da ga podsjete.

Te godine je Iker Kasiljas kao kapiten reprezentacije Španije učestvovao u glasanju za najboljeg igrača svijeta - i svoje glasove prevashodno je davao članovima Real Madrida, a ne onima koji su te godine bili "očigledno najbolji".

Mesi je 2011. bio proglašen za najboljeg, nakon što je na dominantan način vodio Barselonu do titula prvaka Evrope i svijeta, ali Kasiljas je svejedno glasao za Kristijana Ronalda i Mesuta Ozila prije Mesija. Baš te sezone je Mesi gotovo sam razbio Real Madrid u polufinalu Lige šampiona, postigavši i čuveni pogodak kada je napravio "slalom" među odbranom velikog rivala.

Takođe, za najbolje trenere izglasao je tadašnjeg trenera Žozea Murinja, kao i Visentea del Boskea i Andrea Viljaša Boaša, ne uvrstivši Pepa Gvardiolu, dobitnika nagrade.

Mnogi navijači bi mu poručili - "Nije tako teško, Iker".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC