• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi problem za Milan, Zlatan je opet povrijeđen: Propustio skoro pola mečeva, a trener potvrdio loše vijesti!

Autor Haris Krhalić

Sigurno neće igrati protiv Empolija u srijedu uveče zbog bola u koljenu, a za dalje ostaje da se vidi.

 Ibrahimović se ponovo povrijedio Izvor: Profimedia/Morgese-Rossini/DPPI

Sezona je počela problemima sa koljenom, a taman kada se vratio na teren morao je na novu pauzu zbog problema sa petom. Djelovalo je da se Zlatan Ibrahimović (40) u potpunosti oporavio od problema koji su mu smetali na početku prvenstva, ali je Stefano Pioli otkrio nove loše vijesti za navijače Milana.

Iskusni napadač ponovo je povrijeđen i propustiće meč protiv Empolija. U pitanju je povreda koljena, ali je Pioli najavio da će Šveđanin balkanskog porijekla biti spreman za vikend i derbi protiv Rome na San Siru.

Možda će vas zanimati

Zna se da neće igrati u srijedu uveče, kada je na programu vanredno kolo Serije A. Ekipa Milana će na gostovanju Empoliju tražiti izlaz iz krize jer je osvojila samo sedam bodova na posljednjih pet mečeva, a biće lišena usluga čovjeka koji je lider ovog tima. Bez Zlatana Ibrahimovića moraće do pobjede, kako vodeći Inter i Napoli koji je drugoplasirani na tabeli ne bi nastavili da odmiču.

Upravo je Napoli pobjedom protiv Milana u posljednjem kolu uspio da ih sustigne po broju bodova i prestigne na tabeli, što im je bio veoma važan rezultat za izlazak iz krize. Milan će morati da uradi nešto slično i prekine neugodan niz, ali bez čovjeka koji je postigao sedam golova na 11 prvenstvenih mečeva u sezoni.

Zlatanu će ovo biti sedmi meč koji propušta zbog povrede, a jednu utakmicu je u potpunosti presijedio na klupi. Takve brojke mogle bi da zabrinu Piolija, koji se mnogo oslanjao na iskusnog napadača, ali djeluje da veteran više ne može da izdrži naporan ritam u kojem je glavni igrač ekipe.

Ukoliko se uskoro ne pojavi još neko ko će da povuče tim kada mu ne ide sjajno, sezona bi mogla da sklizne u prosječnost, što se Milanu često dešavalo prethodnih godina. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC