• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bićemo u punoj formi za Katar, to je kruna svega: Dušan Tadić dobio Zlatnu loptu, pa pokazao zašto je kapiten!

Autor Dragan Šutvić

Iako su se ovdje dijelila individualna priznanja, kapite "orlova" je pokazao zašto je vođa. Jednostavno uvijek je timski uspjeh ispred njegovog ličnog.

 dušan tadić bićemo spremni za mundijal 2022 to je kruna svega  Izvor: MN PRESS

Dušan Tadić je ponovo najbolji fudbaler Srbije, a i prethodni put kada je dobio to priznanje Srbija je otišla na Svjetsko prvenstvo. Sada je nakon dodjele nagrada i emotivnog govora koji je održao ponovio da su mnogo bitniji timski od individualnih uspjeha. 

Kapiten Srbije i Ajaksa je ponovo naglasio koliko je tim bitan za ovakve uspjehe. 

Možda će vas zanimati

"Prošli put kad sam dobio Zlatnu loptu plasirali smo se na Svjetsko prvenstvo i ova je krunisana sa tim. Indivudualna priznanja jesu bitna i ona ostaju, ali timska su ona koja su najbitnija. Plasman na Svjetsko prvenstvo je najbitniji, a to smo svi uradili zajedno", naglasio je Tadić u izjavi za TV Arena sport. 

Selektor Dragan Stojković Piksi održao je sjajan govor, a Tadić se u svom obraćanju dotakao i uticaja koji selektor ima na ovu ekipu. Kada je upitan za neki poseban momenat skojim je motivisao igrače, Tadić nije želio ništa da ističe posebno. Jednostavno cijela pojava Dragana Stojkovića Piksija donosi mnogo toga ovom timu. 

"Dosta stvari od početka mislim da je zračio harizmom, pozitivnom energijom, sa svojom vjerom i mislim da je to od početka prenosio na nas igrače i da nas je hranio sa tim samopouzdanjem. Ne bih ništa posebno izdvojio, ono što vidite to je tako svaki dan", rekao je Tadić. 

A sada nacionalni tim ima pauzu, pa pred Katar pripremu u mečevima Lige nacija. 

"Imamo prvo Ligu nacija i to je dobra uvertira da se pripremimo za Svjetsko prvenstvo. Bićemo u punoj formi, nije problem, moramo da se prilagodimo i mislim da neće biti nikakvih problema. Trudićemo se da se prikažemo najbolje moguće i da ostvarimo što bolji rezultat na Svjetskom prvenstvu", završio je Tadić.

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC