• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić najavio pakao za igrače Zvezde - "spremite se, budite muškarci": Pred drugi dio sezone "pecnuo" i Partizan!

Autor Haris Krhalić

Generalni direktor Crvene zvezde obratio se fudbalerima na početku priprema.

 Zvezdan Terzić na okupljanju igrača Zvezde Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se pred početak priprema za drugi dio sezone!

Nakon odrađenih testiranja pred medijima je govorio Dejan Stanković, koji je između ostalog podržao Novaka Đokovića, a u svlačionici je fudbalerima govor održao generalni direktor Zvezdan Terzić. Tokom izlaganja, prvi operativac tima pomenuo je FSS, selektora Srbije i Partizan.

Možda će vas zanimati

Za početak, fudbalerima Crvene zvezde poželio je sve najljepše, a bilo mu je malo neobično jer za razliku od prethodnih sezona crveno-bijeli imaju zaostatak na tabeli.

"Momci, kao što tradicija nalaže, da vam poželim dobrodošlicu, čestitam Novu godinu i poželim sve najljepše vama i vašim porodicama. Malo je neobično da pričam ovo poslije mnogo okupljanja koja smo imali zajedno, ali sada se viđamo u malo drugačijoj situaciji u kojoj imamo pet bodova manje od vječitog rivala. Ranije je sve ovo bilo veselo, zdravlje, sreća i slušajte trenera, ali sad vam kažem da nas čeka 'pakao' do kraja sezone", počeo je generalni direktor crveno-bijelih.

Za bodovnu prednost rivala krivi su i u Crvenoj zvezdi, pa Zvezdan Terzić ne bježi od odgovornosti.

"U velikoj mjeri smo mi krivci što smo doveli sebe u ovu situaciju da imamo nikad boljeg trenera i nikad bolji tim, a pet bodova zaostatka. Nemamo lagodnu situaciju da imamo 10-15 bodova više kao ranije, već je stvar takva da do 26. maja nema slobodnog dana. Moramo da budemo pravi i ispravni, a kvalitet nije sporan. Spremite se na odricanja, budite ozbiljni, muškarci, bez obzira na minus pet. Nama je jedina obaveza - titula!"

Pri samom kraju izlaganja, generalni direktor aktuelnog šampiona Srbije pomenuo je situaciju u Fudbalskom savezu Srbije, ulogu Dragana Stojkovića Piksija, ali i komentare iz Partizana da su zadovoljni suđenjem.

"Biće mnogo teško, vidjeli ste šta se dešava, gdje predsednik Partizana hvali suđenje, a sve se to poklapa sa izjavama selektora reprezentacije Srbije koji se pita mnogo više nego što bi trebalo u Fudbalskom savezu Srbije, na čijem čelu je čovjek iz Partizana. Moramo biti jaki, jači nego ikad i pokazati da zaslužujemo titulu. Njima je sada sve potaman, jer je vječiti rival prvi, a mi imamo bodovni zaostatak. Budite svjesni da nas čeka težak posao. Nikad nisam bio pun samopouzdanja kao danas, jer nikada nisam bio zadovoljniji kvalitetom tima koji imamo sad. Sve je u našim rukama, ima još da se igra, a ubijeđen sam da ćemo biti šampioni. Srećno", rekao je na kraju Zvezdan Terzić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC