• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Junajtedu, fudbaleri se već sukobili sa trenerom: Nijemac počeo da im šalje domaće zadatke, igrači poludjeli!

Autor Dragan Šutvić

Nastavljaju se problemi u Mančester junajtedu...

 ralf rangnik sukob sa igračima mančester junajteda  Izvor: Profimedia

Otpustili su Ole Gunara Solskjera i doveli Ralfa Rangnika u Mančester junajted. Vidjeli su vlasnici kluba to kao pravi potez da se postave novi temelji i da se vrate na staze stare slave.

Međutim, događa se upravo suprotno. "Crveni đavoli" igraju sa previše oscilacija, a sve više se priča o problemima koje pravi Kristijano Ronaldo. Sada su se pojavile nove informacije - pojedinci su ušli u sukob sa trenerom.

Možda će vas zanimati

Njemački stručnjak je počeo da šalje svojim igračima snimke i video analizu kao neku vrstu domaćeg zadatka. Da pregledaju sve i vide gdje su pravili greške. Ali, to se nije dopalo svima, pa su se tako neki igrači naljutili, posebno pošto je tome prethodila i odluka Rangnika da treninzi budu popodne, a ne ujutru kao što je do sada bio slučaj.

"Domaći predstavljaju snimci od oko dva sata. Bazirani su na njihovim performansama i unutra se nalaze i savjeti kako da napreduju. Neki su prihvatili to, a neki nisu uopšte impresionirani", rekao je neimenovani izvor kluba za "Miror", list koji je otkrio sve ove detalje.

Ovo je mnoge podsjetilo na poteze Luisa van Gala koji je, dok je bio na klupi Junajteda, slao igračima mejlove sa snimcima njihovih grešaka sa utakmica što je i tada podiglo prašinu.

Da stvari nisu idealne ni u svlačionici moglo je da se vidi na nedavnom meču protiv Brentforda kada je Ronaldo zbog izmjene počeo da se duri na klupi.

"Ne treba praviti dramu oko toga. Rekao sam i njemu da sam izmjenu napravio da bismo osigurali tri boda. Razgovarali smo o tome već. Posao trenera je da pomogne timu da pobjeđuje i to je to", poručio je Rangnik.

On je doveden da bude privremena zamjena na klupi, do kraja sezone, a onda mu je obećano mjesto u sportskom sektoru i učešće u izboru sljedećeg trenera u klubu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC