• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je golman Borca Maksimilijan Milovanović? Prošao školu Bajera, stigao ljetos, a u Platonovoj nikad nije predstavljen!

Autor Dragan Šutvić

Čuvar mreže Maksimilijan Milovanović vodi se kao igrač Borca, ali o njegovom angažmanu nikad nije stigla nijedna informacija iz kluba.

 fk borac golman maksimilijan milovanović Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ekspedicija Borca otputovala je na pripreme u Antaliju, gdje će se pripremati sve do 14. februara, za kada je zakazan povratak u Banjaluku.

Dan pred polazak put turskog ljetovališta, objavljen je spisak od 26 fudbalera (Donald Mols će se zbog bolesti ekipi priključiti naknadno), a na njemu su imena koja su poznata svim navijačima aktuelnog šampiona BiH.

Možda će vas zanimati

Na tom spisku nije čuvar mreže Maksimilijan Milovanović, čije ime se našlo na spisku igrača Borca na specijalizovanom portalu Transfermarkt, a čiji dolazak u crveno-plavi tabor je prošao "ispod radara".

Član je crveno-plavih od prošlog ljeta, tačnije od polovine avgusta, a o njegovom angažmanu nije stigla nijedna informacija iz kluba koja bi bila proslijeđena medijima.

Milovanović se, osim na Transfermarktu, kao član banjalučkog kluba spominje samo u Službenom glasniku Fudbalskog saveza BiH objavljenom 13. avgusta prošle godine, a u kojem se navodi da su "FK Borac Banja Luka i igrač Milovanović Maksimilijan zaključili profesionalni ugovor do 31.05.2022."

Izvor: Screenshot

Milovanović nije još debitovao za crveno-plave, koji su ga odmah proslijedili na pozajmicu u Alfa Modriču, za koju je tokom prošle polusezone nastupio 15 puta (14 u m:tel Prvoj ligi RS i j jedan u Kupu BiH), primivši ukupno 25 golova.

Rođen 30. juna 1997. godine u Velbertu (Njemačka), Milovanović je prošao omladinsku školu Bajer Leverkuzena i Rot-Vajs Esena, a potom je bio član Boholta, Ratingena i TuRU Diseldorfa.

Sa ovim klubom se rastao u ljeto 2020. godine, a onda godinu dana kasnije dogovorio jednogodišnju saradnju sa klubom iz Platonove ulice, koja ističe posljednjeg dana maja ove godine.

Gdje će provesti ostatak ove sezone – za sada nije poznato...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC