• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meleg nakon duela sa Dnjiprom: Bitno je da zdravi dočekujemo nastavak prvenstva

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pretposljednju provjeru fudbaleri banjalučkog Borca igrali su protiv Dnjipra, a Ukrajinci su nakon zanimljivih 90 minuta slavili 3:2.

 dejan meleg izjava borac dnjipro 2:3 Izvor: Promo/FK Borac/Nikola Kulaga

Nije se Borac proslavio u prvih 45 minuta duela sa Dnjiprom, ali trener Nemanja Miljanović može da bude zadovoljan kako je njegova ekipa reagovala nakon 0:2 na poluvremenu.

Odigrali su "crveno-plavi" mnogo bolje drugo poluvrijeme, postigli dva gola (Dejan Meleg i Obren Cvijanović), ali to nije bilo dovoljno da se izbjegne poraz, prvi od dolaska u Antaliju - 2:3.

Ipak, ovaj neuspjeh ne brine nikoga u taboru Borca, s obzirom da su svjesni da je Dnjipro mnogo kvalitetniji rival u ovom trenutku.

Možda će vas zanimati

"Činjenica da je Dnjipro završio treći u prvenstvu Ukrajine dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Bili su dominantniji na terenu, ali uspjeli smo iz dobrih kontri da postignemo dva gola i dođemo do dobrog rezultata. Najbitnije je da smo zdravi, Jovo Lukić se oporavlja i zdravi dočekujemo nastavak prvenstva", rekao je strijelac prvog gola za Borac Dejan Meleg.

Bila je ovo i posljednja jača provjera za Banjalučane, koji će danas od 15.30 odigrati još jedan kontrolni meč, ali će u njemu nastupiti igrači koji ranije danas nisu imali minutažu.

Poljski drugoligaš Rešovija biće posljednji rival pred povratak iz Turske.

U dosadašnja četiri kontrolna meča, Banjalučani su zabilježili po jedan trijumf i poraz, uz dva remija. Neriješeno je bilo protiv Akrona (2:2) i Arsenala iz Tule (0:0), Kairat je savladan 2:1, dok je danas protiv Dnjipra doživljen prvi neuspjeh (2:3).

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC