• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi na udaru - svi su protiv njega: Nikad nije trpio ovakve kritike, i jedan saigrač se okrenuo protiv Lea!

Autor Haris Krhalić

Francuski mediji bruje o lošoj formi Argentinca.

 Mesi na meti kritika zbog loše forme Izvor: Profimedia

Otkako je stigao u Pari Sen Žermen, Lionel Mesi proživljava jednu od najslabijih sezona u karijeri. Krajem prošle godine je stigao do sedme Zlatne lopte, rekordne, ali sve je više onih koji ukazuju da nakon toga ničime nije opravdao odbijanje prestižne nagrade.

Sada se čini da su se u Francuskoj svi okrenuli protiv nevjerovatnog Argentinca!

PSŽ je u subotu izgubio od Nanta 3:1, a Mesi je bio igrač koji je dobio najgoru ocjenu u renomiranom "L'Ekipu". Prema ovom francuskom listu, dobio je ocjenu četiri od 10.

Mesi je sada u nizu od osam mečeva na kojima nije postigao ni gol niti upisao asistenciju, a francuski mediji pišu da je došlo čak i do raskola u svlačionici. Navodno je Mesijev slab učinak posebno naljutio vezistu Danila Pereiru.

Na meču Lige šampiona protiv Real Madrida, na kojem je Mesi propustio priliku da postigne gol iz penala, Argentinac je izgubio jednu loptu i tako "uvalio" u probleme Pereiru. On je morao da faulira Vinisijusa Žuniora, zbog čega je zaradio i žuti karton.

Portugalac je nakon toga žestoko prozvao Mesija zbog nedovoljno trčanja i zalaganja na terenu, pišu mediji u Francuskoj. Osim njega, na Mesija se okomio i Žerom Roten, bivši reprezentativac Francuske i PSŽ-a.

"Mesi je najbolji, možda i najbolji fudbaler koji je ikada igrao. Ipak, zlo mi je kad čujem da ljudi govore da njega ne smijemo da kritikujemo. Ako ne pobijediš u nekoj utakmici, a Mesi na tom meču promaši penal kao protiv Reala, naravno da ćeš da budeš ljut na njega. S obzirom na to kako igra otkad je došao, on nema prava da se žali na kritike", poručio je Roten.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC