• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izvinite, ne mogu da prihvatim da stalno gubimo... Konte poslije 4 mjeseca shvatio šta je to Totenhem, hoće da ide!

Autor Haris Krhalić

Ne ide, pa ne ide Totenhemu, a čini se da će šampion sa Interom ponuditi otkaz.

 Konte o situaciji sa Totenhemu Izvor: Mark Robinson/EPA

Jedan od najboljih trenera sveta Antonio Konte prihvatio je u novembru ponudu Totenhema nakon katastrofalnog početka sezona pod Nunom Espiritom Santom, međutim ni Italijan nema čarobni štapić.

Njegov tim na mahove igra sjajno, ali često i očajno. Tako je samo nekoliko dana pošto je u šokantnoj završnicipobijedio Mančester siti (3:2), doživio neočekivan poraz. Od njih je u srijedu uveče bio bolji Barnli (1:0) klub koji se grčevito bori za opstanak u najvišem rangu.

Pogodak štopera Bena Mija donio je tri boda Barnliju, a Antoniju Konteu donio glavobolju, pošto je njegova ekipa uprkos dominaciju u posjedu lopte - stvorila premalo šansi.

Ono što je posebno zabrinjavajuće za Totenhem je i to da je Konte polako počeo da odaje utisak čovjeka koji ne želi da bude u klubu. NIje to ništa novo kod njega, često pravi problem ako nije sve po njegovom, pa je tako u većini klubova u kojima je radio problem nastao oko transfera.

Nakon što je Totenhem tokom zime ostao bez Tangija Ndombelea, Đovanija lo Selsa, Brajana Hila i Delea Alija, ali nije dobio adekvatne zamjene, odnosno stigla su samo dvojica igrača - Rodrigo Bentankur i Dejan Kuluševski.


"Možda ja nisam tako dobar. Totenhem me je zvao da promijenim stvari, ali iskreno... Radimo sve što možemo da to promijenimo i ovo nije dovoljno. Četiri poraza od pet mečeva nije dobro. Moram da pričam sa klubom, moraju da sami procjene i da nađemo najbolje rješenje za klub", rekao je razočarani Antonio Konte.

"Izvinite, ne mogu da prihvatim da stalno gubimo".

Konte je poručio i da se u Totenhemu "stalno mijenjaju treneri", a igrači ostaju isti i da su zato rezultati takvi. Dodao je da je otvoren za sve i biće iskren sa Totenhemom, kao da je spreman da ode...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC