• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izvinjavam se Partizanu zbog reakcije na penal! Spartak izgubio, trener poručio - Ispunili smo obećanje dato Srbiji!

Autor Haris Krhalić

Nije mogao da bude nezadovoljan onim što su njegovi momci pokazali Nebojša Vučković.

 Trener Spartaka nakon poraza od Partizana Izvor: TV Arena sport/screenshot

U Subotici smo gledali dramatičan meč u kome je Partizan na kraju uspio da ostane na vrhu tabele! Crno-bijeli su golom Natha sa bijele tačke u 84. minutu uspjeli da dođu do bitne pobjede, a trener Subotičana Nebojša Vučković je istakao da je njegov tim odradio ono što je obećao.

Željeli su Subotičani da pruže lijepu fudbalsku predstavu Srbij i na kraju su uspjeli.

"Kao što smo rekli da smo bili spremni za praznik fudbala, za ljude koji su došli ovdje, za Suboticu i ako treba cijelu Srbiju i mi smo svoje obećanje održali. Igrali smo na gol više, borili smo se i čestitam Partizanu na zasluženoj pobjedi", rekao je trener Nebojša Vučković. 

Gol Partizana došao je sa bijele tačke nakon što je dugo pregledan snimak starta defanzivca Spartaka nad Nemanjom Jovićem, a Vučković je u tom momentu burno reagovao. 

"Sa moje strane se izvinjavam fudbalskom klubu Partizan za moju reakciju kod tog postignutog gola i želim im svu sreću u nastavku takmičenja", rekao je on. 

Na kraju je istakao da je Partizan tim koji sjajno igra i da njegova ekipa nije mogla bolje od onoga što je prikazala na terenu.

"Gledajte o Partizanu ne treba da se troše riječi, To je jedna ekipa koja igra pravi fudbal. Mi smo danas dali svoj maksimum i ofanzivno i defanzivno. One neke izlaze koje smo imali prema golu Partizana smo "štekali" u zadnjm momentima, ali Partizan je super organizovana ekipa koja je i te naše pokušaje u završnoj fazi neutralizovala. Teško se tu može nešto dodati da smo tu mogli nešto više. Tu je Partizan fantastično zatvorio kod nekih naših polukontri i zato se i nalaze na mjestu na kom se nalaze i to sigurno nije slučajno", zaključio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC