• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad sam vidio koliko para mu nude, pao sam u nesvijest! Otkrivena plata Holanda, a zna se ko to jedini može da plati...

Autor Milutin Vujičić

Potrebno je da se aktivira klauzula do kraja aprila i proći će jeftinije.

 Erling-Holand-prelazi-u-Mancester-siti Izvor: Profimedia/Bernd Thissen/dpa

Norveški napadač Erling Holand (21) će bez ikakve sumnje ovog ljeta napustiti Dortmund, a sve je jasnije da neće ni u Barselonu, ni Real Madrid, ni Bajern - nego pravo u Mančester siti.

Pep Gvardiola je odlučio da se "ujede za jezik" i odobri pregovore sa klijentom Mina Rajole, sa kojim ima užasan odnos već duže od decenije, a Mančester siti je spreman da zbog toga razbije kasu. I to bukvalno. Holandu se sprema najveći ugovor u istoriji engleskog fudbala, a tome je posvjedoči i Matijas Zamer.

Bivši igrač i trener, danas savjetnik Dortmunda, potvrdio je da je stigla unosna ponuda za Erlinga Holanda koju će norveški napadač na kraju, vjerovatno, prihvatiti i postati član kluba sa "Etihada".

"Znam da je Mančester siti zainteresovan. Kad sam čuo kakve su brojke u pitanju, dobro me je odalamilo. Onesvijestio sam se. Supruga je morala da me podigne sa poda. Prema tome, moguće je da dođe do tog dogovora", poručio je Zamer govoreći za njemačke medije.

Nezvanično, Holand će imati platu od 600 hiljada evra NEDJELJNO i to tokom narednih pet godina, pa je jasno kakvo će bogatstvo zaraditi.

"I Pep i Erling će profitirati jedan od drugog. Naravno, Gvardiola ima određene ideje oko Holanda, s njim sam sarađivao tri godine u Bajernu, pa mogu da kažem da imam dobar uvid u njegov rad. Moraće se prilagoditi jedan drugome i učiti jedan od drugog", rekao je nekada najbolji fudbaler svijeta.

"Bild" je inače danas objavio informaciju da Holand u ugovoru sa Borusijom ima klauzulu po kojoj može da ode za 75 miliona evra, ali je potrebno aktivirati do 30. aprila. Tako da, sad očekujte trku...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC