• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog incidenta koji se desio dok je bio u pelenama ne ide u Junajted: Legenda otkrila - propašće im posao vijeka!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Erling Holand neće pojačati Mančester junajted, tvrdi bivši fudbaler. Zna i zbog čega.

 Holand-ne-ide-u-Mancester-junajted Izvor: Profimedia/Bernd Thissen/dpa/YouTube/ Hoelgebaum Tv/Screenshot

Norveški napadač Erling Holand biće tokom ljeta najtraženiji fudbaler planete, a jasno je da samo najbogatiji mogu da ga plate i da među njima treba tražiti njegovog budućeg poslodavca.

Najviše se spominju Real Madrid, Mančester siti, Barselona, Pari Sen Žermen, Čelsi i Mančester junajted, ali bismo već jedno od ovih imena mogli da "precrtamo" sa ove liste. Naravno, ako je vjerovati legendarnom engleskom fudbaleru Polu Insu, koji tvrdi da ima nova saznanja...

Ins tvrdi da Holand nikada ne bi potpisao za Mančester junajted zbog incidenta koji se dogodio 2001. godine, dakle kada je norveški napadač još bio u pelenama.

Njegov otac Alf-Inge Holand, inače bivši igrač Mančester sitija, doživio je tešku povredu u gradskom derbiju protiv Junajteda kada ga je brutalno udario Roj Kin. Jedan od najprljavijih igrača u istoriji fudbala je kramponima udario Holanda po koljenu i zbog toga dobio direktan crveni karton, a Alf-Inge je morao na dugu pauzu.

Prisjetite se tog bolnog prekršaja!

Holand i Roj Kin
Izvor: YouTube/Hoelgebaum Tv

S obzirom na to da se Alf-Inge najviše brine o Erlingovoj karijeri, uz agenta Mina Rajolu, zaključuje Ins da će biti prepreka preko koje fudbaler Dortmunda neće preći.

"Junajtedu je potreban novi napadač, a Holand je nezgodan zbog situacije s njegovim ocem i Kinom na Old Trafordu jer svi znamo šta se desilo te 2001. godine. Zbog toga - Erling nikada neće potpisati za Junajted. A tek ako klub ne uđe u Ligu šampiona, onda tek nemamo šanse da ga dovedemo", rekao je Pol Ins, nekada zvijezda "crvenih đavola".

Vidjećemo da li će Holand preći preko toga kako bi zaigrao za Junajted, odnosno da li će Pep Gvardiola pružiti ruku Minu Rajoli, sa kojim već godinama ima loš odnos, ali želi njegovog klijenta.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC