• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Holand ga lajkovao, a zbog njega ne ide u Real Madrid: Transfer godine propada zbog dvije stvari

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Po svemu sudeći Holand će karijeru nastaviti u Engleskoj.

 erling braut holand ne ide u real madrid Izvor: Profimedia

Norveški napadač Erling Braut Holand će na ljeto definitivno napustiti Borusiju Dortmund, a već znamo da će njegova naredna destinacija biti Mančester siti, Real Madrid, Barselona ili Bajern.

Međutim, djeluje da se "kraljevski klub" polako ispisuje iz trke za njegov potpis, iako je djelovalo da Holand upravo ima najveću želju da ode u prestonicu Španije. Najuspješniji evropski klub već dugo prati Holanda, ali sve je izvjesnije da će morati da ga prepuste nekome drugome...

Možda će vas zanimati

"Marka" tvrdi da je Mančester siti favorit da potpiše Holanda, prije svega jer Bajern i Barselona nemaju dovoljno novca, a čak se i Real Madrid mora povući iz istog razloga.

Odnosno, Real Madrid ima novca za samo jednog "premijum" fudbalera tekućeg ljeta - i to će biti Kilijan Mbape. Zato su finansijskog fer-pleja zamolili Holanda da se strpi još godinu dana u Dortmundu i da će ga dovesti na ljeto 2023. godine, ali za to ne želi ni da čuje Norvežanin.

Real Madrid bi možda mogao i da nađe novac u slamarici, ali im se ne žuri pretjerano pošto Karim Benzema, u godini kada će proslaviti 35. rođendan, i dalje igra kao mladić.

Erling Holand je ove sezone odigrao samo 20 utakmica zbog brojnih povreda, ali je postigao čak 23 gola za Dortmund. S druge strane Benzema je nastupio 33 puta za Real Madrid i ima učinak od 30 golova i 12 asistencija u svim takmičenjima.

Ne žele da ponove istu grešku kao sa Lukom Jovićem, koji je došao bar tri godine prerano u Real Madrid jer Benzema nikome ne pušta da se razigra, pa zato ne planiraju ni da forsiraju transfer Erlinga Holanda. Nije pomoglo ni što im je Norvežanin "lajkom" Benzemine fotografije nakon pobjede nad Pari Sen Žermenom dao signal da bi došao.

"Real želi i Mbapea i Holanda, pa su zato tražili da Norvežanin ostane još godinu dana u Dortmundu, povećali bi mu i platu. Odbio je to jer ovog ljeta želi da dovede Mbapea...", navodi "Marka".

I dalje ostavljaju mogućnost da Florentino Perez pronađe novac i napravi mjesta pored Benzeme, ali to je malo vjerovatno.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC