• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Miljanić mi je bio drugi otac!" Piksi o primljenoj Zlatnoj povelji: Ne mogu da opišem zadovoljstvo koje osjećam!

Autor Dragan Šutvić

Selektoru Srbije danas je pripala Zlatna povelja FS RS, koja nosi ime legende srpskog fudbala Miljana Miljanića.

 Dragan Stojković Piksi Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

U Banskom dvoru, ovog četvrtka je, u organizaciji Fudbalskog saveza Republike Srpske i dnevnog lista "Sportski žurnal", održana tradicionalna manifestacija "Dan fudbala", na kojoj su proglašeni najbolji pojedinci u Republici Srpskoj za prošlu godinu.

U isto vrijeme, najznačajniju nagradu dobio je selektor Srbije Dragan Stojković – Piksi, kojem je, iz ruku predsjednika FS RS Vice Zeljkovića, pripala Zlatna povelja "Miljan Miljanić".

Možda će vas zanimati

"Prije svega, izražavam veliko zadovoljstvo što se nalazim u ovom prelijepom zdanju koje izgleda fascinantno, prvi put sam ovdje. Želim da iskažem zadovoljstvo što se nalazim u društvu prijatelja i što sam neke ljude zaista vidio prije mnogo godina, a opet kad ih vidim danas, kao da smo se juče vidjeli. To prijateljstvo ne može da se promijeni i da se zaboravi", istakao je Stojković na početku svog obraćanja prisutnima.

Možda će vas zanimati

Proslavljeni reprezentativac Jugoslavije, a sada komandant "orlova", nije zaboravio ni značajan jubilej FS RS – tri decenije postojanja.

"Sada kada ste prešli tih 30 godina, sad će sve biti lakše, sad znate kako treba. Želim vam da nastavite sa dobrim radom i da budete uspješni u budućem periodu."

Zlatna povelja FS RS nosi ime po legendi srpskog fudbala Miljanu Miljaniću, koji je Stojkoviću, kako je i sam rekao, bio kao drugi otac.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Doživio sam i to da budem taj dobitnik te nagrade koja nosi njegovo ime i to unutrašnje i emotivno zadovoljstvo ne može da se opiše. Veoma sam srećan zbog toga, ali isto tako znam da će ta nagrada mene samo podstaći da nastavim da se borim i da reprezentaciju Srbije vodim na najbolji mogući način i da proslavljamo ime srpskog fudbala. Hvala žiriju na ovoj nagradi i svima koji su učestvovali i čestitam svima na ovoj fenomenalno organizovanoj manifestaciji i želim vam da tako nastavite i u budućnosti. Mnogo je lijepo kada se ljudi druže i kada imaju prilike da kažu nešto lijepo. Dobitnicima svih nagrada čestitam od srca, sa željom da budu još bolji i uspješniji", istakao je Stojković, koji je na kraju imao posebnu poruku za sve ljubitelje fudbala Republici Srpskoj i navijače Srbije na ovim prostorima.

Pogledajte

04:00
Govor Dragana Stojkovića
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Republici Srpskoj, svim ljudima koji vole fudbal i koji su nas podržavali želim da se zahvalim na velikoj podršci koja je mogla i da se osjeti i vidi, a znamo da ona postoji, kroz kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Hvala svima još jednom, a mi ćemo se truditi da vas ne zaročaramo, budite uz nas i daćemo sve od sebe da budemo uspješni, da se borimo kao što smo se borili u proteklom periodu i da vas učinimo još ponosnijim nego što ste sada."

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC