• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan klub se povukao iz trke za Holanda - ostala još tri! Već sada može da se nasluti ko će dobiti bitku za potpis...

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najtraženiji fudbaler današnjice je izgleda pred odlukom, samo još nije zvanična.

 Erling-Holand-nece-u-Barselonu-nego-u-Siti Izvor: Profimedia/Arne Dedert/dpa

Erling Holand će na ljeto napustiti Dortmund i jedino pitanje koje se postavlja u kom od najvećih klubova svijeta će nastaviti karijeru. Djeluje da su Bajern, Real Madrid, Barselona i Mančester siti favoriti za njegov potpis, a danas su se oglasili predstavnici dva od pomenutih klubova!

Ni nakon njihovih riječi ne možemo da zaključimo čije boje će Holand nositi od ljeta, međutim jasno je da imaju veliku želju da postane njihova nova zvijezda, samo ako budu imali novca...

Pep Gvardiola je navodno naredio Sitiju da "razbiju" kasu kako bi ga doveli, ali je na konferenciji za medije pred FA Kup ostao potpuno zagonetan, gotovo da se uvrijedio zbog pitanja, iako njegov tim već nedjeljama povezuju sa trenutno najtraženijim napadačem svijeta.

"Holand je fudbaler Dortmunda. Možete da me isto pitate za bilo kog igrača, a izgleda da ćemo dovesti 50 fudbalera... Nemoguće je da pričam o fudbalerima koji nisu ovdje", poručio je Gvardiola.

S druge strane potpredsjednik Barselone je imao nešto drugačiju taktiku. Rafa Đuste je na pitanje o Holandu odgovorio kao da polako odustaje od dogovora sa Dortmundom, odnosno reklo bi se da je norveški napadač "preskupa igračka" za klub koji je ne tako davno pritisnuo dugme "restart".

"Ne mogu da kažem da je propao transfer, ali... Biće jako, jako teško da ga dovedemo. Nećemo dovoditi nijednog igrača zbog kog ćemo biti u teškoj finansijskoj situaciji", pojasnio je Đuste.

Za to vrijeme Real Madrid planira da dovede Mbapea i teško da će imati novca za Holanda, dok se dvoumi i Bajern. Ugovor sa najboljim fudbalerom svijeta Robertom Levandovskim ističe na kraju sljedeće sezone, a trenutno je zapelo oko produžetka ugovora. Rijetko kada Bajern posluje "nedomaćinski", ali ko zna...

Da li i vama djeluje da je Siti već dobio bitku?

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC