• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ajaz o prvencu u crveno-plavom dresu: Nadam se da će biti još golova, ali najvažnije je da Borac pobjeđuje!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Švedski fudbaler zadovoljan, ali istovremeno i skroman poslije prvenca u dresu banjalučkog Borca.

 Ferhad Ajaz dao prvi gol u dresu Borca - Nadam se da će ih biti još, ali neka tim pobjeđuje Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Odlična forma banjalučkog Borca u Premijer ligi BIH ovog proljeća nastavljena je i proteklog vikenda kada je na Gradskom stadionu u Banjaluci savladan trebinjski Leotar.

Crveno-plavi su do desete pobjede ove sezone stigli golovima Jove Lukića koji je zatresao mrežu već na samom startu meča, te Ferhada Ajaza početkom drugog poluvremena.

Fudbaler iz Švedske u 50. minutu zalomio je u sredinu, a onda preciznim udarcem poslao loptu u donji lijevi ugao Leotarovog gola.

Bio je to prvi Ajazov gol u dresu Borca, za koji je dosad odigrao četiri meča, od kojih je posljednja dva počeo u startnih 11.

"Uvijek je lijepo dati gol, pa tako i ovog puta, lijep je osjećaj. Nadam se da će biti još golova, ali mnogo važnije je da je Borac pobijedio i da nastavimo sa pobjedama. Kontrolisali smo utakmicu i zasluženo stigli do pobjede", rekao je Ajaz u kratkom razgovoru za MONDO i dodao da je lijep osjećaj postići gol na svom terenu pred domaćom publikom.

"Čestitali su mi i saigrači i trener, ali nismo mnogo o tome. Trener inače ne priča mnogo, više se radi", dodao je Ajaz.

Krilni napadač Borca optimista je kada je sezona u pitanju, ali ističe da se ekipa ne zalijeće.
„Idemo utakmicu po utakmicu, dan po dan, korak po korak i najvažnije je da osvajamo bodove“.

Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Šveđanin kurdskog porijekla stigao je u Borac tokom zimskog prelaznog roka i priključio se ekipi na pripremama u Antaliji, a sada se polako privikava na život u Banjaluci.

"U Banjaluci sam oko mjesec dana, polako se navikavam i iz dana u dan osjećam sve bolje i bolje. Sve mi je još novo i treba mi vremena da pohvatam sve, ali sve je u redu. Sviđa mi se Banjaluka i hrana, posebno ćevapi i burek (osmijeh)", rekao je Ajaz.

"Ali jezik je jako težak", dodao je Ajaz koji je nakon prvih sedam dana znao imena samo trojice saigrača, pa je po spostvenom priznanju sve oslovljavao sa "Gdje si brate".

"Sada ih znam dosta, upoznajemo se i družimo koliko stignemo, najčešće u tržnom centru. Ali znam sada više od trojice", našalio se Ajaz na kraju razgovora za MONDO.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC