• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bejl se smije Realu u lice: Velšanin opet na naslovnim stranama, ali zbog pogrešnog razloga!

Autor Dragan Šutvić

Više ga i ne zanima što "laže i mulja" klub koji ga plaća.

 bejl se podsmijava realu  Izvor: Profimedia

Velški fudbaler Garet Bejl (32) ne uživa u Real Madridu već godinama i to nije nikakva tajna. Zanimaju ga samo golf i repezentacija Velsa, tako da je ponovo uspio da ponizi klub koji ga bogato plaća.

Bejl nije bio u sastavu Real Madrida za "El Klasiko", u kome je Anćelotijev tim žestoko ponižen (0:4), a razlog je bila navodno povreda. Da to nije tako vidjeli smo samo nekoliko dana kasnije na treningu reprezentacije Velsa pošto je Bejl trenirao bez ikakvih poteškoća i vedrog duha.

Možda će vas zanimati

Zbog toga se ponovo digla "frka" u Španiji. Velšanin je završio na naslovnim stranama tamošnjih medija, a "Marka" je uz njegovu fotografiju na kojoj se smije napisala: "Više ne boli".

Evidentno je da Garet Bejl ne planira da polaže račune Real Madridu, navodno im je čak ostavio i račun iz bolnice u vrijednosti od 30.000 evra što su odbili da plate, ali neće ga ni to previše zanimati pošto mu je do kraja karijere u fokusu reprezentacija Velsa sa kojom želi na još jedno takmičenje.

Vels igra protiv Austrije u prvom meču plej-ofa, dok će finale biti tek u junu kada će se sastati drugi par Škotska - Ukrajina. Ako uopšte uslovi dozvole da se njihova utakmica odigra...

Ranije su se pojavile informacije da će se Garet Bejl povući iz fudbala ako se Vels ne plasira na Mundijal, a na ljeto mu inače i ističe ugovor sa "kraljevskim klubom". Iako je postizao važne golove u Ligi šampiona, Bejl za devet godina nije postao miljenik navijača i odigrao je u tom periodu samo 256 mečeva.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC