• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok - golman Mančester junajteda završio karijeru: Ovo je strašno i za njega i za nas, velika je šteta što ga gubimo!

Autor Dragan Šutvić

Sa samo 23 godine morao je da okači rukavice o klin.

 golman junajteda završio karijeru u 23. godini  Izvor: Instagram/Screenshot/paulhw_

Sve u Mančester junajtedu pogodila je vijest o iznenadnom povlačenju jednom od njihovih golmana. Talentovani Pol Vulston je sa samo 23 godine morao da prekine svoju fudbalsku karijeru zbog serije povreda. 

Nedavno je imao dvije operacije, a iako u Mančester junajtedu nisu naveli šta je tačno u pitanju, mediji ističu da je Vulston imao problema sa kukom. 

Možda će vas zanimati

"Uvijek je loše kada neko rano mora da se povuče. Pričao sam sa njim i rekao mu da je život najvažniji. Bilo je tužno, trenirao sam sa njim kada je bio zdrav i ovo su jako tužne vijesti. On je sjajan momak, sjajan golman i zaista nam je žao. Mora da gleda naprijed i da nastavi da se bori", naglasio je u svojoj poruci David De Hea.

Poruku podrške poslao je i drugi golman Mančester junajteda Din Henderson.

"Ovo je strašno za njega i za sve nas oko njega. Bio je sjajan saigrač, sjećam se da sam igrao protiv njega u mlađim kategorijama kada je bio u Njukaslu. Bio je jako pametan i on zna šta želi. Bio je jako tehnički nadaren i velika je šteta što smo ga izgubili. Ali sam siguran da će uspjeti u nečemu drugom", naglasio je Henderson. 

Treći golman Tom Hiton i četvrti Li Grant su takođe pružili podršku kolegi, a sam Vulston se oglasio povodom odluke da se povuče.

"Nije bilo lako da se pomirim sa tim da ću se oprostiti sa 23 godine, ali sada sam mnogo srećniji zbog toga. Veoma sam ponosan na sve što sam postigao, jer mnogo ljudi sanja da igra fudbal na ovom nivou. Naravno, volio bih da sam uspio i više, ali je bila čast da predstavljam Mančester junajted. Podrška moje porodice, prijatelja, saigrača, trenera, medicinskog osoblja i cijele akademije Mančester junajteda je bila fenomenalna. Sada se fokusiram na sljedeći dio svoje karijere i hoću da uspem", naveo je Vulston.

On je počeo da se bavi fudbalom sa 10 godina u omladinskoj školi Sanderlenda, a u redove Njukasla je prešao 2015. godine. Tu je bio treći golman jedno vrijeme, a bio je mladi reprezentativac Engleske. Nastupao je na pozajmicama za Gejtshed, Darlington, Blit Spartanse i Saut Šilds.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC