• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivković oprezan: Maksimalno ozbiljno shvatiti Radnik, kvalitetniji su nego što pokazuje tabela

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Borac na Gradskom stadionu u subotu od 18 časova dočekuje Radnik, koji se grčevito bori za opstanak u m:tel Premijer ligi BiH.

 ivkovic (1).JPG Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Više od mjesec dana prošlo je od posljednje prvenstvene pobjede fudbalera Borca, a u Banjaluci se nadaju da je duel sa Radnikom iz Bijeljine idealna prilika da se upiše nova, 11. pobjeda u m:tel Premijer ligi BiH.

S druge strane, "crveno-plavi" su neporaženi ovog proljeća, ali su u prethodna tri meča osvojili samo tri boda, te su sa 13 remija ekipa sa najviše neodlučenih mečeva u bh. eliti.

Možda će vas zanimati

Trener Borca Tomislav Ivković svjestan je da će Bijeljinci u grad na Vrbasu doći da se nadigravaju, jer im "gori pod nogama" i bodovi su im od izuzetne važnosti u borbi za očuvanje premijerligaškog statusa. Uprkos kvalitetu protivnika, hrvatski stručnjak uvjeren je da će se na Gradskom stadionu pitati samo njegov tim.

"Očekuje nas vrlo dobar protivnik, bez obzira na položaj na tabeli. Imaju vrlo kvalitetne igrače. Da ne uvrijedim nekoga, meni se mnogo sviđa ovaj mali Pantelić i malo iskusniji Blagojević. Imaju golmana koji je u odličnoj formi. Ovu utakmicu moramo shvatiti na najozbiljniji mogući način", počeo je Ivković konferenciju za medije pohvalama upućenim protivničkim igračima, ali se onda fokusirao na svoju ekipu.

"Moji igrači kad imaju loptu moraju se opustiti, igrati onako kako znaju, a uvjerio sam se u ove tri sedmice da mogu, da imaju tehnički kvalitet i samo bez straha i brige to treba da 'izbace' na teren. Treba da igramo fudbal koji će zadovoljiti nas, ali i sve ostale koji su na stadionu. Očekujem dobru utakmicu i, ako budemo na nivou, našu pobjedu", poručio je trener Borca.

Ivković na ovom meču neće moći računati na odranije povrijeđenog Gorana Brkića, ali i još trojicu igrača.

"Imamo dvojicu igrača sa želučanom virozom, Tonija Jovića i Ivana Grgića, Brkić još uvijek nije spreman, ali nadamo se da će se od ponedjeljka priključiti ekipi, dok Aleksandar Subić ima tri žuta kartona", dodao je Ivković.

Defanzivac Đorđe Milojević smatra da je došlo vrijeme da se prekine niz od tri remija i da "crveno-plavi" konačno slave.

"U posljednje tri utakmice imamo tri remija i mislim da je pravo vrijeme da se vratimo pobjedama. Ekipu Radnika dobro poznajemo, igrali smo već dva puta sa njima, a od prošle sezone njihov sastav se nije puno promijenio. Igraju mnogo bolje nego tada. Znamo koje su njihove prednosti, ali i mane. To ćemo pokušati da iskoristimo i osvojimo tri boda", nada se mladi štoper.

Duel 27. kola m:tel Premijer lige BiH između Borca i Radnika na programu je u subotu od 17 časova, a pravdu na srpskom derbiju dijeliće Sarajlija Adis Mulahasanović.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

M:TEL PREMIJER LIGA BiH - 27. KOLO:

U petak:

Željezničar - Zrinjski (18.00)

U subotu:

Sloboda - Leotar (15.00)
Široki Brijeg - Rudar Prijedor
Sarajevo - Tuzla siti (17.00)
Borac - Radnik (18.00)

U ponedjeljak:

Velež - Posušje (18.00)

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Stajanje

Ivkovicu mars iz Borca!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC