• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Možda nisam dovoljno dobar trener! Pep Gvardiola otvorio dušu poslije Madrida

Autor Haris Krhalić

"Nismo se vidjeli, niti razgovarali", rekao je menadžer Mančester sitija.

 Pep Gvardiola o porazu od Real Madrida Izvor: Profimedia

Mančester siti se vratio u Englesku poslije šokantnog poraza protiv Real Madrida, a Pep Gvardiola je u Mančesteru iskreno priznao - "Možda nisam dovoljno dobar". Španac ni ove sezone neće uspjeti da osvoji Ligu šampiona, u kojoj je dva puta trijumfovao sa Barselonom (2009, 2011) i više nikad poslije toga.

"Možda nisam dovoljno dobar da pomognem timu da to uradi. Niko ne zna šta bi se dešavalo sa drugim igračima ili menadžerima. Bili smo blizu, oni to znaju, mi to znamo, ali važno je da ćemo pokušati opet sljedeće sezone, a onda opet", rekao je Gvardiola novinarima u Mančesteru.

Na pitanje da li je njegov tim sposoban da osvoji Ligu šampiona, Španac je odgovorio u istom stilu: "Ne znam. To je pitanje na koje nemam odgovor. Prije Madrida takođe nisam znao. Pitate me pitanja na koja nemam odgovor. Fudbal je nevjerovatno nepredvidljiv. Vidjeli smo to".

Gvardiola je otkrio da se još nije sastao sa igračima. Od poraza u Madridu prošla su dva dana, ali se još nisu vidjeli.

"Nismo razgovarali. Nema riječi koje mogu da pomognu tome kako se osjećamo. To je samo pitanje vremena, sna i razmišljanja o sljedećem cilju. Subota će biti prvi dan kada ćemo opet biti zajedno i pričaćemo o tome ko smo kao tim, šta smo uradili u polufinalu, koliko smo dobri bili, ne samo u ove dvije utakmice, već i cijele sezone. Pokušaćemo da sve to ponovimo u preostalih nekoliko nedjelja. Ovo je vjerovatno jedan od trenutaka u kojima sam kao menadžer najponosniji na ovaj klub i na organizaciju. I do posljednjeg dana ovdje, davaćemo sve od sebe".

Mančester siti u nedjelju će igrati protiv Njukasla i ući će u taj meč kao lider, sa bodom prednosti u odnosu na drugoplasirani Liverpul uoči posljednje četiri utakmice Premijer lige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC