• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo nije slučajnost - Gvardiola opet doživio brodolom: Njegove ekipe se uvijek raspadnu za nekoliko minuta, šok podatak!

Autor Dragan Šutvić

Pep Gvardiola već godinama ne može da dođe do pehara u Ligi šampiona, a ono što je zajedničko eliminacijama iz takmičenja je zaprepašćujuće.

 ispadanja gvardiole iz lige šampiona  Izvor: Profimedia

Pep Gvardiola je po mišljenju mnogih najbolji trener svih vremena, ali ako bi se tražila "dlaka u jajetu" moglo bi da mu se prigovori što već (pre)dugo ne može da dođe do trofeja Lige šampiona. Svaki put kada se učini da je korak bliži tome, njegova ekipa se "raspadne" u trenutku i ostane bez željenog pehara.

Tako je Gvardiola još 2011. godine poslednji put podigao "ušati" pehar i od tada je igrao još jedno finale koje je prošle godine izgubio od Čelsija, dok je ove godine stao u polufinalu poslije čuda koje je izveo Real Madrid. Ono što će posebno da ga boli je što se sada već uočava obrazac po kome njegove ekipe ostaju bez gasa, pa tako imamo i "opipljiv dokaz" da nešto ne valja, osim sada već čuvene kletve agenta Jaje Turea.

Možda će vas zanimati

Siti je vodio 1:0 na "Bernabeuu" i u ukupnom rezultatu 5:3 protiv Reala, imao je šansu u 86. da "ubije" utakmicu, ali umjesto toga njih je "ubio" rezervista Rodrigo golovima u 90. i 91. minutu.

Izborio je produžetak gdje je Benzema pogodio u 95. sa "kreča" i tako donio Realu novo finale Lige šampiona, a Gvardioli još jednu boru na čelu. Još jednom je njegova ekipa doživjela potpuni kolaps kada nije smjela, pa je posebno bolno što se ovo sada već ponavlja iz godine u godinu.

Vjerovali ili ne, ali od posljednjih 11 eliminacija Gvardiolinih timova iz Lige šampiona - u čak osam se dogodilo nešto slično kao protiv Real Madrida.

Dakle, njegove ekipe su stale i u kratkom periodu su primile dva-tri gola koja su značila eliminaciju.

Počelo je golovima Majkona i Milita u razmaku od 13 minuta dok je vodio Barselonu, pa je Murinjov Inter na krilima toga došao do prolaza u finale Lige šampiona 2010. godine. 

Nastavilo se golovima dvostrukog strijelca Ramosa i Ronalda za 18 minuta na meču Bajerna i Real Madrida iz 2014. godine, a slične stvari doživio je i protiv Barselone, Monaka, Liverpula, Totenhema i Liona. Dakle, samo u jednoj sezoni sa Sitijem mu "blickrig" protivnika nije došao glave.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu! 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC