• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Brzo izađite, slavili bismo!" Milan i Inter u borbi za titulu, ali su se pojavili nesvakidašnji tehnički problemi!

Autor Dragan Šutvić

Čeka li nas nesvakidašnja situacija u Seriji A?

 inter i milan u problemu oko proslave titule Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Do kraja sezone u Seriji A preostalo je da se odigraju još dva kola, u kojima ćemo, kada je riječ o borbi za titulu, gledati trku u dvoje.

Jedini preostali kandidati za Skudeto su Milan i Inter, a pred odlučujućih 180 minuta rosoneri imaju dva boda prednosti u odnosu na nerazure, kojima su za titulu potrebne obje pobjede, ali i bar jedan poraz Milana koji ima bolji međusobni omjer.

Možda će vas zanimati


Koji god od ova dva kluba bude osvojio titulu, planirano je da zvanična proslava uslijedi u nedjelju, 22. maja, na stadionu koji dijele godinama... a onda bi mogli da nastanu problemi.

Naime, rukovodstvo Serije A nadalo se da će Milan gostovati Sasuolu, a Inter ugostiti Sampdoriju u subotu, 21. maja, dan prije planirane proslave.

Problemi su, međutim, nastali kada je postalo jasno da će tog dana na trgu Duomo "Radio Italija" organizovati koncert, na kojem će biti angažovan veliki broj redara i policijskih službenika, pa bi proslava titule tog dana napravila dodatne probleme.

Ništa ne bi bilo sporno da titula završi u rukama igrača Intera koji su domaćini u posljednjoj rundi, ali ukoliko do nje stigne Milan, što je u ovom trenutku realnije, tada bi mogli da nastanu problemi za sigurnosne službe, obzirom da bi navijači Intera morali što je moguće prije da isprazne stadion kako bi isti bio "rebrendiran" za proslavu koju Milan čeka punih 11 godina!

Slična situacija dogodila se davne 2008. godine, kada je Inter 18. maja slavio Skudeto na Meaci nakon gostujuće pobjede nad Parmom.

Istog dana, Udineze je odmjerio snage sa Milanom, čiji navijači su morali brzo da se sklone sa lica mjesta i stadion prepuste vječitom rivalu...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC