• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Isplivao spisak Barsinih želja - Ćavi sprema revoluciju: Želi da dovede osmoricu igrača, a neka imena su suluda!

Autor Dragan Šutvić

Pitanje je koliko će zapravo od ovih igrača Barselona moći da dovede na "Nou Kamp".

 barselona želi osam novih igrača  Izvor: Profimedia/Sven Hoppe/dpa/ProSportsImages/Ian Stephen/DPPI

Barselona je spremna za radikalne promene ovog ljeta ne bi li se vratili na stare staze slave. Taj remont tima sa "Kamp Noua" predvodiće trener Ćavi Ernandez, a španski mediji bruje o tome koji bi sve igrači mogli da stignu u katalonsku prestonicu.

Ako je vjerovati njihovim pisanjima, Barselona je spremna da dovede čak osmoricu fudbalera, a neke od njihovih transfer želja su potpuno sulude!

Možda će vas zanimati

Kako je Barselona u velikim finansijskim problemima, mnogo nade se polaže u nove, bogatije sponzorske ugovore, ali i prodaju igrača poput Filipea Kutinja i Frenkija de Jonga. "Mundo deportivo" piše i koji bi sve igrači mogli da stignu u Barsu.

Navodno, Ćavi želi najmanje šestoricu novih igrača, uz dvojicu čije dolaske su već dogovorili. To su Andreas Kristensen iz Čelsija i Frank Kesi iz Milana, igračima koji su postigli dogovore s Barselonom, pošto im ovog ljeta ističu ugovori u njihovim klubovima.

Prva želja Barselone, poslije pomenute dvojice, jeste Sesar Aspilikueta iz Čelsija, još jedan igrač kojem ističe ugovor na "Stamford Bridžu". On bi mogao da potpiše dvogodišnji ugovor, a može da nastupa na mjestija desnog beka i štopera.

Na lijevoj strani, Barsa bi mogla da dovede Markosa Alonsa, još jednog u nizu igrača Čelsija. "Mundo deportivo" tvrdi da bi on mogao da bude konkurencija Đordiju Albi.

Izvor: Profimedia

Treći igrač je Brazilac Rafinja, fudbaler Lidsa, čiji je agent bivši igrač Barselone, Deko. Ipak, njegov transfer zavisi i od toga hoće li Usman Dembele produžiti ugovor sa Kataloncima.

Ipak, tu prestaju realne opcije za Barselone. "Mundo deportivo" potom navodi igrače koje bi Barsa u ovom trenutku mogla vjerovatno samo da sanja - Robert Levandovski iz Bajerna, kao i jedan od dvojice Liverpulovih zvijezda, Mohamed Salah ili Sadio Mane. Uz njih, čak se bojažljivo pominje i dolazak Rahima Sterlinga.

Međutim, finansijski problemi koje Barselona ima su jasan pokazatelj koliko bi bilo teško dovesti nekog od tih igrača. Navodno, i Bernardo Silva bi mogao na "Kamp Nou" ukoliko Frenki de Jong napusti klub, a kao važan aspekt u toj priči pominju se dobri odnosi predsjednika Barselone Đoana Laporte sa super-agentom Žoržom Mendešom.

Na kraju, katalonski list čak pominje i Kevina de Brujnea i Marka Veratija kao opcije, ali čini se da su takvi transferi samo pusti san za Barsu...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC