• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama u finalu, Srbin "hladan kao špricer": Filip Kostić pogodio, a bilo je još majstorija - pogledajte! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler bio je jedan od najboljih aktera meča, a pogodio je i veoma važan penal za svoj tim. Uživajte u penal seriji Ajntrahta i Rendžersa u finalu Lige Evrope.

 Ajntraht-Rendzers-penali-video-snimak-Liga-Evrope-finale Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta novi su osvajači Lige Evrope, pošto su u Sevilji nakon boljeg izvođenja penala savladali Glazgov Rendžers. Nakon regularnih 90 minuta fudbala bilo je 1:1, u dodatnih 30 nismo vidjeli golove, a zatim smo gledali fantastičnu penal seriju na stadionu "Ramon Sančez Pishuan".

U njoj je pogodio i srpski fudbaler Filip Kostić, jedan od najboljih igrača njemačkog tima. On je šutirao veoma bitan penal, odmah nakon Remzijevog promašaja i bio je veoma siguran.

Ajntrahtu je donio prednost koju je kasnije sačuvao Bore, pa ćemo njemački tim naredne sezone gledati u grupnoj fazi Lige šampiona.

To je veliki rezultat za tim iz Frankfurta, ali oni su ovu evropsku sezonu odigrali fantastično. Nijednom nisu poraženi u Ligi Evrope, a toliko su bili fokusirani na osvajanje trofeja da je svaki penal u seriji izveden maksimalno precizno. Gađali su uglove i izluđivali Alana Mekgregora koji je inače odličan u odbranama šuteva sa bijele tačke.

Pogledajte detalje sa meča:

Seriju koja se odigravala pred navijačima Rendžersa otvorio je najsigurniji izvođač škotskog tima Džejms Tavernije, koji je bio precizan. I nakon njegovog udarca ređali su se pogoci na obje strane, sve dok nekadašnji igrač Arsenala Aron Remzi nije pogodio u noge Kevina Trapa.

Njemački golman se bacio u stranu, ali je dovoljno dugo ostao na sredini gola da zaustavi udarac Velšanina, koji u Glazgovu igra kao pozajmljeni fudbaler Juventusa. Nakon njega je maestralno pogodio Filip Kostić i prvi put na ovom meču donio prednost Ajntrahtu, a ubrzo je sve bilo gotovo i slavlje u Njemačkoj je moglo da počne!

Pogledajte cijelu penal seriju:

Pogledajte sve udarce sa bele tačke u finalu Lige Evrope.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC