• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA! MONDO saznaje - Zvezda ponudila 2 miliona za fudbalera Genta!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Crvena zvezda je nadomak dovođenja skupog pojačanja koje će biti zamjena za El Fardua Bena u budućnosti.

 Zvezda ponudila 2 miliona evra za Bakarija iz Genta Izvor: Profimedia/Adil Benayache/SIPA

Crvena zvezda je krenula u potpunu ofanzivu pred početak priprema za novu sezonu i sada je sve snage usmjerila na krilnog fudbalera Osmana Bukarija (23), nakon što su sva domaća rješenja bila preskupa!

Pregovori sa Gentom, čiji je član Bukari, intenzivirani su prethodnih dana i prema saznanjima MONDA fudbaler iz Gane je nadomak potpisa za Zvezdu. Ponuda koju je šampion Srbije poslao glasi 2 miliona evra, uz određene procente od naredne prodaje, što još treba da se dodatno definiše.

Bukari je izuzetno brz fudbaler koji se najbolje snalazi na desnom krilu, s tim da može da igra i na lijevom, čak i u samom špicu, a prethodnu sezonu proveo je u Nantu.

Nije bio standardan, odigrao je 24 meča u Ligi 1 i često ulazio sa klupe, a imao je učinak od dva gola i četiri asistencije. Dao je i mali doprinos u finalu Kupa Francuske u kome je Nant pobijedio Nicu i došao do toliko dugo čekanog trofeja, međutim odmah mu je saopšteno da ga neće otkupiti.

Vratio se u Gent sa kojim ima ugovor na još godinu dana, a Crvena zvezda ga već duže vrijeme prati i želi ga kao direktnu zamjenu za El Fardua Bena, što nije uspio da bude Filipo Falko koji je na "izlaznim vratima" Marakane.

Bukari je mlad fudbaler, u decembru će proslaviti 24. rođendan, a nada se da bi mogao da bude na spisku Gane za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Do sada je odigrao pet utakmica za "crne zvijezde" i postigao jedan gol, a upravo je počeo da dobija šansu u posljednjih nekoliko mjeseci nakon zapaženih nastupa u Francuskoj.

Izvor: MN PRESS

Osman Bukari je trenutno pozitivan na korona virus i zbog toga je napustio kamp reprezentacije Gane koja boravi u Japanu na Kirin kupu.

Mladi fudbaler je ponikao u Lavovima iz Akre, bio je kratko i u Anderlehtu kao tinejdžer, ali je proboj napravio u slovačkom Trenčinu iz koga je 2020. godine otišao u Gent sa milion evra.

Igrao je dva puta protiv Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope u sezoni 2020/21 kao igrač Genta i ostavio je vrlo dobar utisak, iako je njegova ekipa oba puta poražena. Još tada je zapao za oko Mitru Mrkeli i Dejanu Stankoviću, a ovog ljeta su odlučili da odlučno krenu na njega.

Vidjećemo da li će na kraju ponuda od dva miliona evra zadovoljiti standarde Genta, što bi bila druga velika kupovina Zvezde u ovom prelaznom roku nakon što su za Kingsa Kangvu izdvojili upola manje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC