• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bivši kapiten se vratio u Zvezdu, oduševljen Mitar Mrkela: Drugi put je doveo Marina među crveno-bijele!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnji fudbaler Zvezde Marko Marin će biti zadužen za skautiranje pojačanja u klubu.

 Marko-Marin-skaut-u-Zvezdi-izjava-Mitra-Mrkele Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda priprema tim za narednu sezonu, a zvučno pojačanje stiglo je i u skauting službu aktuelnog šampiona Srbije. Čovjek koji će biti zadužen za otkrivanje pojačnja biće nekadašnji kapiten Zvezde i reprezentativac Njemačke - Marko Marin.

Zbog povratka u klub nekadašnjeg igrača oduševljenje nije krio ni sportski direktor Mitar Mrkela, koji je dao izjavu za klupski sajt.

Čovjek koji je Marina predstavio kao igrača, sada je to uradio i u novoj ulozi za čovjeka koji je dres Njemačke nosio i na Mundijalu.

"Prije nekoliko godina sam Marka Marina predstavio kao igrača i tada sam rekao da sam siguran da je to jedno veliko pojačanje za nas. Isto tako sam sada siguran da će Marko Marin u novoj ulozi šefa skautske službe biti veliko pojačanje za Zvezdu", najavio je sportski direktor.

Mrkela je ovom prilikom za klupski sajt istakao da klub želi da napreduje i pojačava se, kako na terenu tako i van njega.

"Mi smo posljednjih nekoliko godina ostvarivali sjajne rezultate, bili smo svake godine sve bolji i bolji, ali i u ovoj pauzi između dva prvenstva želimo da se pojačamo i igrački i organizaciono. Marko Marin je veliko ime evropskog i svjetskog fudbala, čovjek sa velikim iskustvom i siguran sam će biti ogromno pojačanje i da će Crvena zvezda sa njim biti mnogo jača", dodao je Mitar Mrkela.

Podsjećamo, Marin je nedavno završio igračku karijeru. Posljednji klub u karijeri bio mu je mađarski Ferencvaroš, a prije toga je igrao za Borusiju Menhengladbah, Verder, Čelsi, Sevilju, Fiorentinu, anderleht, Trabzon, Olimpijakos, Crvenu zvezdu i dva kluba u Saudijskoj Arabiji.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC