• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav obrt - Juventus okreće leđa Vlahoviću? Alegri neće da podmlađuje tim, Srbinu sprema strašnu konkurenciju!

Autor Nebojša Marković

Italijanski mediji pišu da je Juventusu ponuđena saradnja sa Luisom Suarezom, igračem kojeg pre nekoliko godina nisu uspeli da dovedu u klub.

 Luis-Suarez-ponudjen-Juventusu-konkurencija-Vlahovicu Izvor: Profimedia/Marco Canoniero/Alamy Live News

Kada je Juventus prošlog januara platio preko 80.000.000 evra da bi doveo Dušana Vlahovića iz Fiorentine, očekivalo se da će on postati zvijezda tima oko koje će se sklapati nova ekipa.

Ipak, Juventus bi u tom planu mogao da napravi veliki zaokret, pošto bi ovog ljeta u svoje redove mogli da dovedu ozbiljnu konkurenciju - Luisa Suareza!

Kako piše "Gazeta delo sport", menadžeri slavnog Urugvajca su ponudili dosadašnjeg napadača Atletiko Madrida italijanskom velikanu i željeli bi da se on preseli u Torino.

Juventus je prije nekoliko godina bio blizu dovođenja Suareza, tada je Urugvajac pokušavao da na prevaru položi test za italijanski pasoš, ne bi li kao domaći igrač uspio da stigne na "Alijanc stadion". Ipak, Juventus ga nije doveo, a Suarez je bio uhvaćen u prevari na testu italijanskog jezika.

Ipak, sada agenti nude Suareza i "Gazeta" piše da trener Masimilijano Alegri traži pojačanja za narednu sezonu, u želji da se njegova ekipa ponovo bori za titulu u Seriji A.

Jedno od pojačanja koje bi trebalo da stigne je Pol Pogba, dogovor sa Anhelom di Marijom još nije postignut, a ukoliko se Juve odluči za dovođenje 35-godišnjeg Suareza, biće to pravi zaokret u podmlađivanju ekipe i potencijalno ogromna konkurencija za Vlahovića.

Srpski golgeter u finišu sezone nije bio u dobroj formi i često je vrijeme provodio na klupi, pa nije isključeno da Suarez stigne kao iskusno i provereno rješenje...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC