• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern dobio jednog od najboljih na svijetu - za 32 miliona!

Autor Dragan Šutvić

Sada je i zvanično - Sadio Mane će od naredne sezone igrati za Bajern.

 sadio mane u bajernu  Izvor: Profimedia/Mark Pain/Alamy Live News

Sadio Mane je već godinama jedan od najboljih fudbalera svijeta, a sada će ga Bajern iz Minhena dobiti vrlo povoljno. Istina, Mane je ušao u tridesete, ugovor mu ističe za godinu dana, ali je 32 miliona evra koje će njemački klub izdvojiti za njega i više nego povoljan "dil".

Već nekoliko nedjelja Mane izražava nezadovoljstvo zbog konkurencije koju dobija u Liverpulu (Luis Dijaz i Darvin Nunjez), tako da je bilo samo pitanje trenutka kada će Bajern ponuditi novac koji će zadovoljiti apetite ljudi sa "Enfilda".

Možda će vas zanimati

Nakon što je odbijena "bezobrazna ponuda" koja je sadržala nemoguću klauzulu, sportski direktor Hasan Salihamidžić pronašao je model koji se dopada Liverpulu: odmah će im platiti 32 miliona evra, dok bi uz određene klauzule (broj nastupa, golova) cijeli posao mogao da narast na 40.

Mane će potpisati samo trogodišnji ugovor, navodno vrijedan između 15 i 20 miliona evra, a trebalo bi da bude novi predvodnik napada pošto se očekuje odlazak Roberta Levandovskog, vjerovatno u Barselonu.

Liverpul je već riješio problem odlaska Manea angažovanjem najskupljeg igrača u istoriji. Darvin Nunjez je stigao iz Benfike za 100 miliona evra, od zimus je tu i Luis Dijaz, tako da definitivno počinje nova era na "Enfildu" jer neće više biti dobro prepoznatljivog "trozupca": Mane, Salah i Firmino.

Mane je u Liverpulu još od 2016. godine i na 269 utakmica je postigao 120 golova i zabilježio još 48 asistencija. Sa klubom je podigao pehar Lige šampiona i Premijer lige.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC