• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bomba" - Partizan vraća Pavlovića da pomogne Srbiji i Piksiju?

Autor Dragan Šutvić

U Partizanu znaju da su šanse za ovakav posao jako male, ali vjeruju da imaju svoje adute u borbi za povratak Strahinje Pavlovića u klub u kom je ponikao.

 partizan vraća strahinju pavlovića  Izvor: MN PRESS

Partizan zna da je sezona koja slijedi biti ili ne biti, znaju i da je potrebno da se naprave velike promjene u odbrani, a kao rješenje za te probleme označena je "nemoguća misija" prelaznog roka.

Crno-bijeli pokušavaju da vrate u klub reprezentativca Srbije Strahinju Pavlovića i tako mu pomognu u borbi za odlazak na Svjetsko prvenstvo, piše "Mozzartsport"!

Možda će vas zanimati

Partizan je zainteresovan da iz Monaka na pozajmicu vrati Strahinju Pavlovića, 21-godišnjeg defanzivca koji je ponikao u Humskoj. A u svemu tome, ulogu navodno ima i Dragan Stojković Piksi!

Prema pisanju istog izvora, u Partizanu znaju da Pavlović možda u ovom trenutku ne djeluje realno, ali crno-bijeli imaju svoje adute. To je Mundijal u Kataru - eventualni povratak mladog štopera donio bi mu sigurne minute u sezoni koja će biti prekinuta zbog Svjetskog prvenstva u novembru.

Još jedan argument za Partizan je taj što je Pavlović rođen 2001. godine i u novoj sezoni će važiti za "bonus" igrača, a jedan takav je i naredne sezone obavezan u svakoj startnoj postavi u Superligi.

Isti portal piše da je Partizan na ideju za dovođenje Pavlovića na pozajmicu dobio poslije prijedloga Dragana Stojkovića. Selektor Srbije je navodno pred kraj sezone u direktnom razgovoru prenio Pavloviću da bi za njega bilo dobro da se vrati u Partizan.

Izvor: Instagram/fudbalskisavezsrbije/printscreen

Time bi defanzivac dobio sigurnu minutažu nakon sezona u kojima nije mnogo igrao - ni u Monaku, ni na pozajmici u Bazelu. U prilog tome ide i Stojkovićev plan da Pavlović bude jedan od trojice standardnih štopera reprezentacije u Kataru. Ipak, i pored svega toga, Pavlovićev povratak u Partizan nije realan.

Iako u Monaku neće dobiti značajnu minutažu, a Bazel ga neće otkupiti, Šapčanin ima brojne ponude - iz Njemačke, Francuske, Holandije i Belgije. Stoga i šanse da se odluči na makar kratkotrajni povratak u Srbiju ne izgledaju tako dobro.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC