• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan klub u m:tel Premijer ligi BiH dobija reflektore: Njihovi navijači su ovo zaslužili

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Prošle sezone povratnik u elitni rang bh. fudbala imao je jednu od najboljih posjeta u ligi, a uskoro će navijači Posušja svoje ljubimce moći da gledaju i u noćnim utakmicama.

 Mokri Dolac, HŠK Posušje Izvor: Promo/HŠK Posušje

Navijači Posušje uželjeli su se premijerligaškog fudbala, što pokazuju brojke na utakmicama na stadionu "Mokri Dolac", koji je bio među najposjećenijim prošle sezone.

Njihov klub nakon 12 godina vratio se u bh. elitu, a navijači su redovno punili tribine zdanja u Posušju. Danas su dobili još jednu sjajnu vijest.

Možda će vas zanimati

Naime, raspisan je tender za nabavku i postavljanje reflektorske rasvjete, tako da će publika u ovom hercegovačkom gradiću uskoro biti u priliku da gleda i noćne utakmice.

"Jutros je kancelarija načelnika Ante Begića saopštila javnosti da je raspisan javni tender putem kojeg će se prikupljati ponude za nabavku i postavljanje reflektorske rasvjete na stadionu ‘Mokri Dolac’. Procijenjena vrijednost javne nabavke je nešto više od 212.000,00 KM, a predviđeno vrijeme realizacije je 90 dana nakon okončanja procedure. Navijači jednog od najgledanijih klubova u BiH moći će uskoro uživati u noćnim utakmicama svog fudbalskog kluba", saopšteno je iz Posušja.

Prošle sezone Posušje je vodilo žestoku borbu za opstanak, a sjajnim igrama u finišu prvenstva uspjeli su stići do osme pozicije, te su sačuvali premijerligaški status.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC