• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnik u ambisu: Igrači pakuju kofere i napuštaju Bijeljinu!

Autor mondo.ba

Zbog neizmirenih obaveza, fudbaleri koji su ovog ljeta stigli u Radnik odlaze iz Bijeljine.

 Fudbaleri napuštaju Radnik zbog neizmirenih obaveza Izvor: MONDO/David Pavlović

Problemima Radnika ne nazire se kraj.

Nakon što je zbog nekompletnog igračkog kadra otkazan planirani prijateljski susret sa federalnim prvoligašem Sim Bau, iz istog razloga neće biti odigran kontrolni meč protiv komšija iz Etno-sela Stanišići, fudbalera Zvijezde 09.

Možda će vas zanimati

Naime, fudbaleri koji su ovog ljeta stigli u Bijeljinu, kako bi se izborili za dres Radnika, polako pakuju kofere i napuštaju klub zbog neizmirenih obaveza. Nije im plaćena stanarina, nisu dobili ni dogovorene plate, tako da je potpuno neizvjesno da li će Radnik uopšte započeti narednu sezonu.

"Na našu žalost, morali smo da otkažemo i ovu utakmicu jer nismo u stanju da izvedemo na teren igrački kadar koji je odigrao utakmicu protiv Borca iz Šamca. Svakim danom neko od igrača ode, tako da nismo u mogućnosti na bilo kakav način da formiramo tim za prvenstvo. Ovom prilikom se izvinjavam prijateljima iz FK Zvijezde 09 na otkazivanju utakmice. Primorani smo na ovakav čin, a vjerujem da će naši prijatelji razumjeti situaciju u kojoj se nalazimo i da će dostojnog protivnika odabrati na pravi način", izjavio je za "Sport Bijeljina" trener Radnika Velibor Đurić.

Kako prenosi ovaj bijeljinski portal, "dvije tranše koje je uplatila Gradska uprava na račun semberskog prvoligaša, Poreska uprava mometalno je prebacila na svoj račun kako bi se izmirila nagomilana potraživanja".

Doskorašnji premijerligaš tako se nalazi u skoro bezizlaznoj situaciji. Navijači su ogorčeni i na gradske strukture koje su dopustile da se Radnik nađe u potpunom haosu.

Kako trenutno stvari stoje, teško da će Bijeljinci biti spremni da započnu prvenstvo, koje je na samom pragu. Nova sezona u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske počinje za 15-ak dana, a ukoliko Radnik i startuje u ligi, pitanje je sa kakvom fizičkom spremom će dočekati prvenstvo, s obzirom na konstantna otkazivanja prijateljskih mečeva.

JOŠ VIJESTI IZ M:TEL PRVE LIGE RS

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC